NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE: Ova namirnica je obavezna u ishrani! (FOTO)

Zvezda mnogih holivudskih filmova, koja se trenutno priprema za ulogu Barbi u filmu o najdražoj igrački mnogih devojčica, u razgovoru za britanski magazin Women’s Health otkrila je tajnu svoje vitke linije.

30-godišnja Margo Robi rekla je kako top formu održava zahvaljujući malom unosu ugljenih hidrata, ali i zbog izbačenih slatkiša, koji u njenom životu nemaju mesto.

– Za doručak najčešće jedem ovsenu kašu, a tokom jutra popijem i smuti kojim bustijem svoj imunitet. Za ručak tu je salata od piletine, dok za večeru najčešće pojedem tuna odrezak s batatom –  otkrila je Margo Robi.

Upravo je batatjedan od ključnih sastojaka njene ishrane, budući da je on idealna namirnica koja se smatra najboljim ugljenim hidratom za konzumaciju kada osoba pazi na ishranu.

Uz sve to glumica je opsednuta ispijanjem čaja, navikom koju je stekla dok je živela u Velikoj Britaniji.

– Tokom dana pijem čaj, kojim sam opčinjena otkako sam živela u Velikoj Britaniji.’

Iako bi mnogi možda pomislili kako ona ama baš nikada ne zgreši, prevarili bi se. Sa suprugom Tomom Akerlejem povremeno se prepusti burgerima ili meksičkoj hrani.

Uz pravilnu prehranu, Margo Robi još od 2013. godine vežba pilates, a osim toga uživa i u boksu.

(Stil.Kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

DOKTOR HINOHARA JE ŽIVEO 105 GODINA: Svi oni koji žive dugo, OVAKO se hrane! Veoma je važno da nikad ne odete u penziju!

Read Next

KAKO HRANA UTIČE NA VAŠ DUHOVNI RAZVOJ: Ishranom podignite svoje energetske vibracije