NAJBOLJI NAČIN DA SE REŠITE RETKE KOSE: Uz samo 2 JEFTINA sastojka kosa će biti gušća i zdravija – za jako kratko vreme

Mnoge žene imaju problem sa kosom. Retka, suva i problematična kosa nikome nije poželjna. Faktori kao što su stres, vremenski uslovi, promena godišnjih doba znatno utiču na kvalitet kose, kao i na njeno opadanje.

Postoji mnoštvo preparatau ponudi, koji obećavaju visok kvalitet kose i njen oporavak. Međutim, često menjanje preparata može dodatno ošteti kosu i usporiti njen rast.

Kosa

Ipak, postoji jedan trik. Ključ leži u 2 sastojka koja je potrebno dodati šamponu. Reč je o eteričnim uljima ruzmarina i mandarine koja se mogu naći u parfimerijama, prodavnicama zdrave hrane ili specijalizovanim prodavnicama eteričnih ulja.

Kosa

Potrebno je 5 kapi ovih esencijalnih ulja sipati u 700 ml šampona i dobro protresti bočicu. Nakon toga kosu oprati na uobičajen način.

Ono što je dobro u vezi sa ovim trikom jeste što nema bojazni od zamašćivanja kose, jer je koncentracija ulja veoma niska, a sadržaj masti znatno niži od uobičajenog ricinusovog ulja koje se najčešće koriste za negu kose.

Rezultati će postati vidljivi nakon mesec dana redovne primene ovog trika. Kosa će biti gušća, jača i zdravija.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Stanković: Ne bismo smeli da se navikavamo na 4:0….

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST: 3 znaka moraju da iskoriste ovaj dan maksimalno, sve što uradite odraziće se na vaš život