Najbolji ljubavnici rođeni su u ovim horoskopskim znacima

Ako je verovati astrolozima, horoskopski znaci određuju jako puno toga u životu, pa i to kakvi ste u krevetu. Kreativni, strastveni, predani partnerki – u ova četiri horoskopska znaka rađaju se najbolji ljubavnici.

1. Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage snalaze se na svim područjima, bar što se seksa tiče, od nežnog vođenja ljubavi, do ispunjavanja najluđih fantazija svoje partnerke, piše Herway.

Jako im je važno da oboje uživaju, pa će se neretko posvetiti partnerkinom užitku više nego sopstvenom.

Vage su po prirodi kreativne, a tu kreativnost neguju i u spavaćoj sobi pa s njima uvek možete očekivati nešto novo i uzbudljivo. Jako su strpljivi i nikad neće požurivati partnerku jer znaju da se najbolje stvari u životu događaju spontano.

Slični tekstovi

Jedna od njihovih najboljih osobina je spremnost da žive u trenutku pa tokom seksa za njih ne postoji ništa drugo što može narušiti trenutke bliskosti s partnerkom.

2. Lav

Lavovi svoje partnerke tretiraju kao kraljice i koncentrišu se na njihov užitak. Stalo im je do toga da oduševe ženu u krevetu i da ona nestrpljivo iščekuje sledeći susret.

Vole da su najbolji u svemu što rade, a seks se nalazi visoko na njihovoj listi prioriteta.

Retko ćete naići na muškarca rođenog u znaku Lava koji je loš u krevetu.  Lavovi su dominantni, strastveni i posvećeni svemu što rade.

3. Škorpija

Škorpije su najstrastveniji horoskopski znaci, kako u životu, tako i u krevetu.

Oni ne vole osrednjost pa će se partnerki potpuno posvetiti. Imaju jak libido i nikad neće propustiti priliku za seks.

Odani su po prirodi, a znaju i da vežba čini savršenstvo, stoga će se truditi da nauče kako da usreće partnerku, u krevetu, ali i van njega.

4. Bik

Bikovi su nežni ljubavnici, a nakon seksa nikad neće preskakati maženje.

Ne vole veze na jednu noć, već teže trajnom partnerstvu i stabilnost u ljubavnim vezama.

U seksu će s partnerkom podeliti sve: telo, srce i dušu, a umesto da se koncentrišu na svoje zadovoljstvo, uvek će slušati njene želje i nastojati da ih ispune najbolje što mogu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Vozači, da vas vidimo: Ko ima prednost na ovoj raskrsnici? (video)

Read Next

Đilas proširio krivičnu prijavu