NAJBIZARNIJE DIJETE POZNATIH:Slavna glumica se hrani sunčevom energijom,da bi bila fit ova glumica jede samo kocke leda!

One su konstantno izložene pogledima javnosti, a pritisak koji trpe veliki. Od njih se očekuje da u svakom trenutku izgledaju savršeno. Zato ove dame pribegavaju nekim potpuno bizarnim metodama mršavljenja. Evo o čemu je reč:

Rene Zelveger – dijeta sa kockicama leda

Kako je za potrebe uloge Bridžit Džons morala jako da se ugoji, ova priznata i nagrađivanja glumica svoje kilograme je odlučila da ukloni rigoroznom dijetom, koja podrazumeva samo konzumiranje kockica leda. Ovom dijetom, potpunog odricanja od hrane, glumica je skinula sav višak kilograma.

Rene Zelveger

Dženifer Lopez – ulje od grejfruta

Studije su pokazale da ulje od grefruta sadrži arome koje mogu da redukuju apetit. Jennifer Lopez jedna je od slavnih osoba koja uvek ima ulje grejfruta u svojoj torbici. Izvori tvrde da ga Jeniffer “udiše” tri puta dnevno po 15minuta, kako bi suzbila apetit.

Dženifer Lopez

Mišel Fajfer – dijeta disanja

Ova vrlo opasna dijeta praktikuje se kao deo kulta čiji korisnici veruje da kroz proces meditacije čovek može da živi samo od vazduha i sunca. MIšel Fajfer je priznala da je bila deo ovog kulta na početku svoje karijere i da je primenjivala ovu metodu dijete koja zagovara disanje i sunce umesto hrane.

Mišel Fajfer

Fergi– jabukovo sirće

Iako nema neki rigornozni plan ishrane kao ostatak zvezda, pevačica smatra da je za njenu vitku linuju zslužno jabukovo sirće koje uzima dve kašike dnevno. Kako je sama priznala i ona je baš kao i Mišel fajfer jedno vreme primenjivala hranjenje sunčevom energijom.

Fergi

Nikol Kidman 

Dok je snimala film Cold Mountain, Nikol Kidman je bila na dijeti tvrdo kuvanih jaja. Ova dijeta nije preterano komplikovana – a ni zdrava: ujutru je jela jedno kuvano jaje, a uveče dva do tri.

Nikol Kidman

Kejti Holms

Kejti Holms je jednom odlučila da smrša tako što će za doručak jesti supu od šargarepe a za ručak i večeru – sirov brokoli.

Kejti Holms

NE PROPUSTITE

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Sastanak Koordinacionog tela za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma

Read Next

NAOČARE KOJE NE MOŽETE DA ZAGUBITE: Oduševiće vas koliko su tanke, lagane i praktične!