NA NJIHOV ŠARM NIKO NE OSTAJE RAVNODUŠAN: Najveće zavodnice rađaju se u ovom horoskopskom znaku!

Smatra se da su pripadnice ovog znaka vrlo lepe, ljubazne i nežne, ali pre svega jako zabavne, duhovite i avanturističkog duha. One šire pozitivnu energiju i svi ih vide na isti način kao dosta dopadljive osobe, koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome prvi put, piše Glossy.rs 

To je žena rođena u znaku Blizanaca!

Žena Blizanac je izuzetno pametnai ima sposobnost da diskutuje o svakoj temi, bilo da je to – politika, religija, putovanja. Ona je radoznala, podsticajnai provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju.

Odlične su u komunikaciji i imaju naglašenu moć ubeđivanja, pa su dobre advokatice, novinarke, profesorke i u svim poslovima koje imaju veze sa medijima, marketingom i prodajom. Misli im brzo lete. Žena u ovom znaku je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Žena Blizanac voli da diskutuje, prikuplja ideje i informacije.

Njen vladar je Merkur – ona je intelektualac i njeni pogledi na svet su originalni i izuzetni. Astrolozi smatraju da se u njima nalaze dve osobe – jedna koja je ambiciozna i druga koja je nežna i autentična.

Neke od žena rođenih u ovom znaku su:Nikol Kidman, Natali Portman, Anđelina Džoli, Merlin Monro, Kajli Minog…

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

UČINITE NEŠTO LEPO ZA SEBE ILI DRAGU DAMU U SVOM ŽIVOTU: Pronađite omiljeni modni dodatak i osećajte se posebno!

Read Next

BAŠTANSKI RADOVI U MAJU: Evo šta morate da posadite ovog meseca, ako hoćete da imate lepu baštu!