Na fotografiji svog muža uočila jedan detalj, odmah se razvela (video)

Jedna korisnica TikToka otkrila je kako je mali detalj na jednoj fotografiji naterao da se razvede od supruga.

[embedded content]

Plesačica, umetnica i preduzetnica Tajler Pejdž videla je na Fejsbuku fotografiju svog supruga iz noćnog kluba na kojoj pozira „s gomilom devojaka“ bez burme na ruci, zbog čega je odmah postala sumnjičava u njegovu vernost.

Kad je pitala supruga gde mu je bio prsten, kaže da joj je izgovorio najluđe laži koje je ikad čula. Naime, kaže da je  pokušao da je uveri da je neko iz kluba u Fotošopu klonio njegovu burmu pre objavljivanja fotografija.

U snimku koju je objavila na TikToku otkrila je i da se razvela, ali je video, nakon što je postao viralan, uklonila s te društvene mreže. Ipak, može se naći i dalje na Jutjubu.

Slični tekstovi

Ispod snimka i mnoge druge žene podelile su svoja iskustva s lažima partnera i supruga. „Moj bivši muž došao je kući sa „šljivom“ na vratu. Rekao je da je pao i da je udario vratom u WC-šolju“, napisala je jedna žena.

Inače, u istraživanju iz 2013. godine stranice Swagg.co.uk, čak je 51% muškaraca priznalo da skida burmu kada idu u klub, pub ili bar, dok je 21% muškaraca priznalo da svoj prsten skidaju bilo gde, u nadi da će upoznati bolju partnerku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

U veš mašinu ubacite kašičicu ovog začina: Rezultat će vas oduševiti

Read Next

Seksualne radnice otkrile najtužnije zahteve mušterija, zbog nekih su zaplakale