Muškarci, žene vas mole da prestanete s ovom odvratnom navikom

Izuzetno niski standardi koji se postavljaju za mušku higijenu su samo još jedan u nizu dvostrukih standarda koji postoje u vezama. Sve moje prijateljice ulažu veliki napor u negu i ulepšavanje intimnog područja pre seksa. To uključuje stvari poput laserskog uklanjanja dlačica, tuširanja i sličnog, kaže stručnjak za seks Nađa Bokodi.

– Nažalost, većina žena s kojima sam pričala rekla je da su imale partnere koji je u jednom trenutku rekao da ona ne miriše lepo „tamo dole“, iako održavaju ličnu higijenu na nivou koja bi postidela mnoge muškarce – napominje Nađa.

Ono što joj najviše smeta kod te situacije je što se žene izvinjavaju momcima za tako nešto i na taj način opet preuzimaju krivicu, kao i u mnogim drugim aspektima veze, a svojim muškarcima dopuštaju da se ne operu pre seksa, piše The Sun.

– To treba da se promeni i žene više ne bi smele da dopuštaju svojim muškarcima da se izvlače s lošom higijenom, već ih nateraju da se propisno peru – dodala je.

U anketi iz 2018. godine, pokazalo se da tek 84 posto muškaraca misli da je prati ruke nakon WC-a ‘izuzetno važno’, dok to misli 91 posto žena, naglasila je i dodala da mnoge žene u isto vreme na Reditu mole svoje muškarce da prestanu ostavljaju gadne smeđe tragove na donjem vešu.

Slični tekstovi

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Kompletan jelovnik za svaku krvnu grupu: Koju hranu morate da izbegavate

Read Next

Kupili kuću za 130.000 evra, u njoj pronašli zlato vredno čak 650.000 evra