Muškarci otkrili: Ženu koja ima ove osobine nikada neće prevariti

Svaki muškarac je drugačiji i kod žena traži različite stvari. Štaviše, ono što on želi zavisi od toga i da li traži devojku za prolaznu avanturu, ženu za brak ili samo društvo za subotu uveče. Zbog toga su svojim iskrenim odgovorima otkrili kojih je to 10 ključnih osobina koje muškarac traži i koje ga privlače kod žena.

1. Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje zrače samopouzdanjem, one koje u prostoriju ulaze uspravnog hoda i gledaju ljudima u oči. Privlačnost takvih žena koje su sigurne u svoj izgled i sposobnosti leži u činjenici da je mnogo lakše nositi se s njima nego s onima kojima je potrebna stalnu potvrdu drugih. Lepo je imati devojku koja će se osloniti na vas sa svojom nesigurnošću u posebnim trenucima, ali s osobom kojoj je potrebna stalna podrška život zna da bude pomalo neprijatan.

2. Dobar smisao za humor

Niko ne želi biti s osobom koja je uvek ozbiljna i negativno raspoložena. Momci žele devojke koja znaju da se nasmeju na njihove šale, koje znaju da i same kažu nešto smešno i uživaju u sebi. Niko ne želi ženu koja se duri i u svemu vidi isključivo negativne stvari i ne zna da se opusti. Devojke s vedrim životnim stavom privlačne su muškarcima.

Slični tekstovi

3. Dobro negovana

Niko ne poriče da izgled nije važan, uostalom to je ono što muškarca na samom početku privlači kod žene. Muškarci vole devojke koje su ženstvene, a to može imati veze s činjenicom da se zbog toga osećaju muževnije. Najviše ih privlači lepo njegovana žena zdravog tela koja pazi na sebe.

4. Nezavisnost

Nezavisnost je osobina koja privlači većinu muškaraca, jer vole žene koje imaju sopstveni život. Žena čije ponašanje sugeriše da će se u budućnosti osloniti isključivo na svog muškarca nije preterano atraktivna. Muškarci žele pažnju i brigu, ali u isto vreme im je potreban i sopstveni prostor.

5. Razumevanje

Momci žele devojke koje će ih razumeti, koje će ih prihvatiti onakvim kakvi jesu i biti spremne na manja prilagođavanja. Štaviše, iako se suprotnosti često privlače, muškarci žele žene koje će poštovati njihova uverenja i po mogućnosti deliti njihove interese.

6. Iskrenost i odanost

Ne treba posebno isticati da muškarci žele žene koje neće ih lagati i koje će biti verne. On mora biti siguran da ona neće koketirati s njegovim prijateljima istog minuta kad on napusti prostoriju. Vernost i pouzdanost ključne su osobine koje muškarci traže.

7. Zrelost i artikuliranost

Dečji govor može biti sladak u nekom trenutku, ali većina muškaraca tražiće žene koje su zrele i znaju da smisleno vode razgovor. Ko želi da bude s osobom koja razgovara samo o odeći i šminki? Takođe, žene koje previše psuju nisu preterano privlačne, posebno muškarcima koji se klone vulgarnosti.

8. Opuštenost

Muškarci su u potrazi za devojkama koje nisu pretenciozne, a najpoželjnije su ‘devojke iz susedstva’. Devojka koju može da odvede roditeljima i s kojom može dobro da se zabavi na bilo kom mestu, ona s kojom se može opustiti i koja se ne plaši da će upropastiti svoju šminku – to je devojka s kojom se može na kraj sveta.

9. Brižnost i pažnja

Muškarac svakako želi ženu koje će se brinuti o njemu. Mali gestovi  kao što je kuvanje za njega, košulja koju ste ispeglali, brzi poljubac kad mu je teško, na velikoj su ceni. Muškarci se osećaju dobro kada znaju da njihova devojka obraća pažnju na njih, primećuje male stvari i brine o njihovim potrebama. Ali, istovremeno, ne podnose kad ih brigom i pažnjom ucenjuje.

10. Podrška

Muškarci traže žene koje će im biti podrška, naročito kad su zainteresovani za dugoročan odnos. Za muškarca koji se bori sa svojom karijerom, podrška devojke je vrlo važna. On želi nekoga ko će ga saslušati i neće ga ismejati ili potceniti, nekog ko će biti na njegovoj strani, dati mu objektivan savet i učiniti da izgleda dobro pred drugim ljudima, piše stranica Healthyandbeloved.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

OBRATITE PAŽNJU NA OVA 4 DETALJA: Ovako ćete prepoznati beli luk koji je pun pesticida!

Read Next

Ovo su namirnica s najmanje kalorija, možete ih jesti kad god poželite