Muškarci otkrili kako izgleda savršena žena: Slažete li se?

Kada su u pitanju ženska probirljivost i zahtevnost, one su zaista na daleko višem nivou od muške. Dame su jednostavno neumoljive u postavljanju kriterijuma, pa o savršenoj ženi razmišljaju kao o pravoj boginji, dok muškarcima često ne smetaju ni upadljive fizičke mane.

Prema rezultatima istraživanja, koje je objavio jedan popularni francuski ženski magazin, najsavršenija žena na svetu bi trebalo da izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste.

Ona bi morala da ima bademaste oči Izabele Ađani, gustu i nestvarno sjajnu kosu Eve Longorije, sočne usne koje mame na poljubac poput Anđeline Džoli, nežnu i baršunastu kožu Eve Mendes, duge, izvajane noge glumice Šarliz Teron, grudi savršenog oblika Monike Beluči i bujnu zadnjicu pevačice Bijonse.

A šta je za žene super-žena?

Zanimljivo je i da su ispitanice izjavile da bi prava žena trebalo da poseduje slobodarski duh, obrazovanje i inteligenciju slavne Simon de Bovoar, empatiju, smernost i velikodušnost Majke Tereze i Madoninu neiscrpnu energiju.

Slični tekstovi

Na sve to, one očekuju da takva dama bude finansijski nezavisna, sposobna da svojim radom izdržava i sebe i porodicu, ali da pritom ima dovoljno vremena da redovno kuva, vodi brigu o kući, kao i da s mnogo ljubavi i žara ispunjava svoje bračne obaveze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

U ovih pet zemalja vakcinacija još nije ni počela

Read Next

Prepoznajete li se: 3 ‘sitnice’ koje otkrivaju najbolje ljubavnike