Muškarci, otkrićemo vam tajnu: Ovih 9 malih gestova “tope” žensko srce

Iako možda zvuči kao kliše, djevojke ipak vole kada se njihov izabranik povremeno ponaša kao džentlmen. Poljubac u ruku i otvaranje vrata možda deluju beznačajno, ali baš takve sitnice mogu da oduševe pripadnice lepšeg pola.

Predstavljamo devet sitnih gestova koji obično oduševe sve pripadnice lepšeg pola.

1. Otvaranje vrata

Muškarac koji nije lenj da izađe iz automobila i otvori vrata svojoj dami pokazuje da mu je stalo do nje i da je vaspitan.

Za njega je veoma važno da zna da se njegova dama oseća sigurno i udobno. Iako deluje beznačajno, svaka devojka ceni ovaj gest, piše Brightside.

Slični tekstovi

2. Poslednji zalogaja hrane

Muškarac može da oduševi svoju partnerku time što će poslednji zalogaj večere ostaviti za nju.

3. Provodi puno vremena sa porodicom

Ako je muškarac iskreno zainteresovan, verovatno mu nije problem da redovno poseti vaše roditelje i održava kontakt i dobre odnose sa njima.

4. Upoznavanje sa svima

Pravi džentlmen zna da treba svoju devojku da predstavi prijateljima i kolegama. Ukoliko šetajući ulicom sretne jednog poznanika i predstavi vas, verovatno je on pravi.

5. Darivanje bez razloga

Današnjim „prinčevima“ nije potrebna posebna prilika da pošalju cveće ili sitne poklone devojkama. Sitni neočekivan poklon će devojku mnogo više obradovati od „obaveznih par karanfila“ za 8. mart.

6. Čuvanje devojke

Naravno, muškarac ne treba da bude posesivan, ali ako malim gestovima pokazuje da je spreman da zaštiti svoju izabranicu, garantovano će joj time ukrasti srce.

7. Poljubac u čelo

To je zaista mali gest kojem se većina devojaka raduje.

8. Punjenje rezervoara za gorivo

Ovo je lepo iznenađenje koje pokazuje da je vaš muškarac onaj pravi džentlmen o kojem svaka žena sanja. Čineći ovo, muškarac pokušava da pokaže svojoj devojci koliko mu je stalo ne očekujući ništa zauzvrat.

9. Pomoć oko oblačenja ili skidanja kaputa

Naravno, žena može sama da obuče kaput, ali nije pitanje sposobnosti. Lepo vaspitan momak će vam uvek pridržati kaput ili ponuditi svoj, ukoliko vam je hladno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Tri sjajna razloga zašto treba da jedete jagode, a srce je prvi

Read Next

Dečak napisao urnebesan sastav o “tati heroju koji spašava mamu u spavaćoj sobi”