Muškarci konačno priznali šta najviše vole kod žena, broj 5 će vas iznenaditi!

Ovih 5 ženskih osobina muškarci smatraju neodoljivim:

Razumnost
Većina muškaraca smatra mudre žene veoma privlačnim. Zašto? Zato što su one zrele, znaju šta žele i kažu šta im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez preterane “dramaturgije”.

Ovaj tip žene će reagovati kada vidi loše ponašanje i reći će šta joj se ne sviđa, jer želi da promeni stvari na bolje, piše minimagazin.info.

Kultura
Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna. Samim tim, žena koja ima manire i koja zna kako treba da se ponaša, svakako je privlačna. Na kraju, ko bi uopšte želeo da izlazi s “kočijašem”?

Prijateljstvo
Većina muškaraca želi da sa svojom partnerkom može da razgovara bukvalno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlaznim, te da im one pruže podršku. Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuslovno da veruju.

Slični tekstovi

Nezavisnost
Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovde nije reč o finansijskoj nezavisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna šta želi u životu. Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvek daju prednost.

Opuštenost
Većina muškaraca ima tendenciju da loše reaguje kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole da budu primorani da obavljaju stvari koje ne žele ili ne vole da rade. Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerke žele da je opuštena i da ih ne prisiljava na bilo šta.

Jednakost
Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i veruje u jednakost i ravnopravnost polova. Više ne živimo u vremenu kada su žene morale da budu kod kuće i da se staraju o domaćinstvu i deci.

Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kosmopolita, da je obrazovana i da neće da trpi nepravdu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

ŽIVOTNA PRIČA POSLEDNJEG KRALJA JUGOSLAVIJE: Oženio pogrešnu, ludo voleo tuđu ženu, s porocima otišao u smrt! (FOTO)

Read Next

Biće kao nov: Očistite parket uz samo 3 sastojka!