Muškarci, dobro zapamtite: Ove 4 poze u seksu žene obožavaju

Ženama je veoma važno kako se osećaju i koliko su zadovoljene tokom razmenjivanja nežnosti u krevetu. A među najvažnijim stvarima su seks poze.

Dame oduvek žele da dožive vrhunac dok vode ljubav, a u tome im mogu pomoću i položaj u kom se nalaze tokom seksa. Zato, momci, hvatajte beleške i dobro upamtite ovih četiri poza za koje žene tvrde da pružaju najjači orgazam.

1. Kaubojka: Neka ona preuzme kontrolu tokom seksa. Ova poza ženi dopušta da bude gore dok vi uživate u „vožnji“, što je dobitna kombinacija za oboje. Još jedna prednost “ kaubojke“ je to što činjenica da žena ima kontrolu te sama i određuje kada će doći do vrhunca.

Bonus savet: recite joj da se leđima izvije i osloni na ruke. Umesto da ide gore-dole, neka se kreće napred-nazad dok vi stimulišete ono pravo mesto na njenom telu. Možete dodatno da je uzbudite ako se uspravite zagrlite je.

2. Seks u kuhinji: Ako ste posle zajedničkog spremanja večere odlučili da ne idete pravo u spavaću sobu, možete iskoristiti radnu površinu u kuhinji kao sjajno mesto za vođenje ljubavi. Neka vaša partnerka potpuno razdvoji noge dok vi ulazite u nju, sve vreme je gledajući u oči. Ova poza obezbeđuje maksimalnu stimulaciju G-tačke i uzbuđuje oba partnera.

Slični tekstovi

3. Misionarka: Iako je suviše predvidljiva, misionarski položaj je klasik za žene iz dva razloga – pruža veliko zadovoljstvo i pokazuje veliku bliskost. Dozvoljava vam da se ljubite, dodirujete i gledate jedno u drugo dok se vaša tela pokreću u ritmu strasti.

Bonus savet: nagib pod kojim ulazite u partnerku pravi razliku. Zato obavezno pokrećite kukove kako bi je maksimalno zadovoljili.

4. Sa strane: Ovo je sjajna poza za oba partnera. Najpre, muškarcima koji imaju problem sa preranom ejakulacijom, a ženama jer dubina penetracije i stimulacija G-tačke dovode do vrhunskog orgazma.

Iako su pokreti partnera u ovom položaju limitirani, daje slobodnu za više bliskosti, jer partnerku možete maziti ili dodirivati na najintimnijim mestima dok joj nežno šapućete u uvo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Stop: Ove predmete nikako ne stavljajte u mašinu za sudove!

Read Next

Šta donosi 333 ponavljanja sklekova dnevno u 30 dana