MUČE VAS IZIRITIRANA I SUVA KOŽA, CRVENILO, DUBOKE BORE: Ova krema je spas!

Alpska ruža je moćna biljka specifičnog porekla. Raste na Alpima i to na samo limitiranim nadmorskim visinama, u određeno doba. Matične ćelije ove biljke imaju sposobnost regeneracije, koje se iz nje dobijaju uz pomoć posebne tehnologije koja se zove PhytoCellTec.

Centralni sastojak Alp Rose kreme su upravo matične ćelije izvučene iz istoimene biljke.

Alp Rose, Alp Rose kremu za podmlađivanje lica, Hangar

 

Alp Rose krema pored matičnih ćelija ove biljke sadrži i druge blagodetne biljne sastojke, što ju je dovelo na ubedljivo prvo mesto kada se radi o regeneraciji i nezi kože lica i dekoltea. Od ove kreme možete očekivati vidljivo smanjenje bora, kao i njihove dubine. Koža će se manje iritirati i postati otpornija na hladnoću i veliku toplotu. Crvenilo će postati prošlost, a ten će biti blistav i ujednačen.

Neželjenih efekata nema, jer je 100% prirodna! Koristi se ujutru i/ili uveče, tako što na očišćeno lice (i dekolte ukoliko želite) razmažete malu količinu kreme. Prvi vidljivi rezultati se javljaju već nakon 2 nedelje korišćenja.

Iskoristite ovu priliku i naručite ovaj eliksir za lice sa 50% popusta! Klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, možete izvršiti porudžbinu po promo ceni od 4.460 rsd.

*Ukoliko naručite 2 kreme, treću dobijate na poklon, a u koliko naručite 3 kreme, još dve dobijate na poklon!

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

ENDOKRINOLOG DR PETROVIĆ: Ako imate neki od ovih simptoma, proverite štitnu žlezdu!

Read Next

NEKO JE IZ KREVETA UKRAO MEDI MAKAN: Nakon 14 godina, policija tvrdi da zna ko je to uradio! Evo kako se sve to desilo!