Momci se najviše ‘lože’ na francuske sobarice, a evo na šta ‘padaju’ žene

Žene su izbirljive kad je reč o muškarcima, pronaći će svakom barem nekoliko mana u rekordnom roku. Ali, savršenstvo ne postoji i kad pronađu ono što je najbliže idealu o kojem sanjaju, provešće s njim ostatak života.

Zanimanje muškarca je vrlo bitna stavka, o izgledu da i ne govorimo. Koliko god žene težile samostalnosti i insistirale na sopstvenoj snazi, u jednom malom kutku njihovog bića još čuči želja da upoznaju jakog momka na kojeg će se moći da se oslone u teškim situacijama, njihovog princa koji sve zna i sve može uz kojeg će se osećati zaštićeno i sigurno.

Upravo su muškarci u uniformama sinonim za nekog ko ima tu snagu, a živa je istina da zgodan muškarac izgleda još privlačnije u uniformi. Jednostavno im stoje odlično.

Setite se samo Ričarda Gira u „Oficiru i džentlmenu“ ili Toma Kruza u „Top Gunu“….Policajac, vojnik, oficir, vatrogasac ili pilot svejedno je, uniforma muškarce čini privlačnijim, a ta privlačnost ih uvlači u ženske seksi fantazije.

A evo glavnih razloge zašto je to tako:

Slični tekstovi

– Muškarac u uniformi zna da se brine o sebi, a nijedna žena ne želi dečku da glumi majku.

– Oni znaju da se srede, operu, obriju i obuku. Nije da ostatak muškog sveta to ne zna, ali konačni rezultat je nekako drugačiji.

– Uniforma ističe najbolje od muške figure.

– Oficir je uvek džentlmen. Njihovi maniri su besprekorni (barem bi tako trebalo da bude).

– Muškarac u uniformi uliva sigurnost i zrači pouzdanošću, što je apsolutno seksi.

– Kako muškarci u uniformama znaju sve o dužnostima i odgovornosti, za pretpostaviti je da će takav čovek na vreme i bez pogovora izneti smeće. Barem u teoriji.

– Ovo važi za vojnike koji su, nažalost, učestvovali u borbama. Oni nakon povratka s ratišta znaju da cene male stvari kao što su izlazak ili zalazak sunca.

– Čovek u uniformi je neko ko će znati da spasi ženu. On je moderna zamena za viteza na belom konju koji izbavlja devojku iz nevolje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo ne smete govoriti partneru!

Read Next

Nemačka im ponudila 1,1 milijardu evra zbog genocida – odbili su