MOMCI IZ ITALIJANSKE GRUPE GLAVNI SU FAVORITI ZA POBEDU: Žene lude za frontmenom, a on se ne odvaja od naše Sanje!(FOTO)

U toku su poslednje pripreme za finalno veče za Pesmu Evrovizije, kada će pod rednim brojem 8 nastupiti i srpske predstavnice iz grupe Hurricane sa pesmom “Loco, loco”,a kvote za pobednika ovogodišnjeg takmičenja se uveliko prate i objavljuju.

Podsećamo, direktno u finale plasirane su Nemačka, Italija, Španija, Francuska, Velika Britanija i Holandija, a nakon prve večeri pridružile su im se Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina. Dok je nakon drugog polufinala odlučeno da u finalu gledamo i predstavnike – Srbije, Albanije, Bugarske, Moldavije, Portugalije, Islanda, San Marina, Švajcarske, Grčke i Finske.

Naime, kada je reč o plasmanu pojedinih zemalja na trenutnim kvotama na evrovizijskoj kladionici, prvo mesto ubedljivo zauzima Italija koju na maternjem jeziku predstavlja grupa “Maneskin”.

[embedded content]

Reč je o momcima koji su privukli veliku pažnju svojom pojavom, talentom, ali i fizičkim izgledom, a nedavno su svi zapazili i da se između naše predstavnice Sanje Vučić i frontmena italijanskog benda Demijana Davida razvilo blisko prijateljstvo, što je nekoliko dana bila tema svih medija.

Direktno iz Roterdama došle su glasine da se italijanski pevač, za kojim su “odlepile” i mnoge devojke širom sveta, ne odvaja od naše Sanje, te da uživaju u zajedničkom vremenu, a njegove fan stranice ubrzo su počele sa objavljivanjem njihovih fotografija ispod kojih su u opisu priželjkivali da se između njih dogodi “nešto više”.

Sanja se ubrzo oglasila na ovu temu:

“On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam… Divan je... Prestaću da pričam… Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina”, kroz smeh je pričala naša predstavnica koja je za svog ovogodišnjeg favorita na Evroviziji istakla upravo Italiju.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

BOG NIKAD NE KASNI: U životu se sve događa sa razlogom i u pravo vreme!

Read Next

Svemoguće voće: 13 stvari u kući koje možete očistiti običnim limunom