MOJ VIKTOR JE DOGURAO DO 163 KILOGRAMA, BILA SAM OČAJNA I PRESTRAVLJENA: Evo šta je bilo presudno da smrša!(FOTO)

Viktor Živojinović nikada nije krio da je hedonista koji uživa u dobrom zalogaju ali i u pripremanju hrane. Zbog toga je imao prekomernu težinu, a u jednom trenutku je dostigao čak 163 kilograma.

Da smrša dugo nije imao volje, ali je uspeo da napravi radikalne promene koje su dovele do značajnih rezultata. Viktor je sada fit poput starije braće Filipa i Stefana, a Brena ne krije koliko je za nju bio stresan period kada je njen najmlađi sin bio gojazan.

Brena i Viktor

“Bobai ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala. Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes”, rekla je Brena za “Informer” i dodala da je njen suprug motivisao Viktora da se uhvati ukoštac sa problemom:

“Nije postajao nikakav nutricionistakoji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma”, rekla je pevačica.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

LK: Kraj za Seltik i Fener, Lester rutinski

Read Next

Lek iz prirode: Čaj od listova ove biljke smanjuje nivo šećera u krvi