MOĆAN ASTRO PERIOD JE PRED NAMA: Mlad Mesec u Ovnu će promeniti živote ovim znakovima!

Mlad Mesec u znaku Ovna očekuje nas 12. aprilai donosi moćnu energiju za manifestaciju želja, kreiranje namera i nove početke.

Ovan je prvi znak Zodijaka, a mlad Mesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa. Ova udružena energija šalje u naše živote talas pozitivne energije, pozivajući nas da započnemo novo poglavlje i ostvarivanje svih dugo skrivanih želja. 

Pred nama je period velikih promena, ali i velikih prilika koje treba pametno iskoristiti. Zvezde će nam biti naklonjene, a od naših akcija i poteza zavisi dalje sve. Sada je dobar momenat da sve što ste dugo planirali počnete da i realizujete. Ovaj astro period će vam pomoći da na svim poljima ostvarujete uspehe, a naročito na poslovnom planu.

Vreme mladog Meseca donosi vatrenu energiju, strast, kretanje napred i dopuštanje našim željama da nas vode, a ne strahovima. Naročito moćno će delovati na Ovnove, Rakove i Vodolije. 

Ova tri znaka će uspeti da ostvare baš sve što zamisle, a bez puno uloženog truda. Ovnovimase otvaraju nove poslovne mogućnosti, dok će Rakovima i Vodolijama cvetati ruže na polju ljubavi. Svi slobodni predstavnici ova dva znaka imaće priliku da upoznaju osobu koja će iz zaintrigirati.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

ŠTA SVE IMA U JAGODAMA: Omiljena voćkica prepuna korisnih nutrijenata!

Read Next

NAJVEĆI HEROJI I NAJVEĆI ZLIKOVCI NA JEDNOM MESTU: Pogledajte listu istorijskih ličnosti koji su oblikovali planetu!