MLADA UMRLA OD SRČANOG UDARA U SRED VENČANJA, A SVATOVI REKLI: Ne prekidajte venčanje, dovedite njenu sestru! (FOTO)

Mlada Surbih doživela je srčani u dar i umrla na sred sopstvenog venčanjau gradu Etava u Indiji. Odmah je pozvan lekar iz lokalnog sela, koji, kada je stigao, mogao je samo da proglasi smrt.

Ali, umesto da se svatovi raziđu, porodica je odlučila da se venčanje nastavi,tako što će mladoženji da dovedu novu nevestu – rođenu sestru pokojne mlade – Nišu.

I dok je Surbihino beživotno telo ležalo u sobi pored, svečanost je nastavljena. Jedan od Surbihinih ujaka, Ajab Singh, rekao je Dejli mejl da je to sve za porodicu bilo teško iskustvo.

Nevestin brat je rekao da su nakon smrti Surbihe obe porodice sele i razgovarale o tome šta činiti dalje. Mladoženja nije hteo da se kući vrati bez mlade, a mladina porodica se već istrošila za svadbu. Neko je predložio da se Surbihina mlađa sestra,  Niša uda za mladoženju, pa su svi tu ideju i prihvatili.

Surbihin ujak je rekao: “To je bila veoma teška situacija za porodicu. Dok je jedna ćerka ležala mrtva u sobi pored, druga se udavala. Nikad do tada nismo bili suočeni sa tako pomešanim emocijama.  Mešale su se tuga i sreća.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

DNEVNI HOROSKOP ZA 4.JUN: Pozitivna atmosfera na poslu!

Read Next

KAKO DA BUDETE SREĆNI SVAKOG DANA UPRKOS SVEMU: 4 male stvari koje će smanjiti stres i poboljšati raspoloženje