Mislio da je jeftino kupio luksuznu vilu, a zapravo je 10.000 $ dao za ovo

Jedan muškarac s Floride pomislio je da mu je kašika upala u med kada je pre nekoliko godina za 9.000 američkih dolara kupio vilu koja vredi 177.000 dolara u Tamaraku pored Majamija.

Reč je o nekretninama koje se prodaju na aukciji budući da su oduzete vlasnicima zbog neplaćanja poreza.

Ali veselju Kervila Holnesa brzo je došao kraj kada je shvatio da je zapravo kupio liniju travnjaka široku 30 centimetara i dugu 30 metara, a koja vredi samo 50 dolara. Međutim, on je platio 180 puta više.

Foto: GoogleStreetView (Printscreen)

Deo “zemljišta“ proteže se od sandučeta za poštu, ide preko zida dve spojene garaže i završava u dvorištu vila. Uprkos tome što tvrdi da je prevaren, vlasti kažu da je sve učinjeno po zakonu i da novac ne mogu da mu vrate.

Slični tekstovi

– To je bila obmana. Nigde nije bilo naznačeno da je reč o liniji koja prolazi između dve vile iako su imali alate kojim su to mogli da pokažu – rekao je Holnes.

– Osvetoljubiv sam. Mogao bih da isečem zid garaže do kuće kako bih došao do svog vazdušnog prostora, ali kakve bih koristi imao od toga – dodao je.

Nakon njegove greške, vlasti su izdale upozorenje za sve koji učestvuju u internet aukcijama da paze za šta daju ponude.

Ali Holnes nije bio jedini koji je želeo kupiti „vilu“, odnosno to zemljište. Ponude su dale još tri osobe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Beograđani napali radnike Gradske čistoće dok su zaprašivali komarce, mislili da ih truju koronom

Read Next

Zastrašujući prizor: Hiljade paukova isplelo ogromnu mrežu (foto, video)