Milvoki ubedljivo nadigrao Bruklin za izjednačenje, povreda Irvinga

Iako su košarkaši Bruklina samovuvereno ušli u meč na gostovanju i poveli posle prve četvrtine, Milvoki je u nastavku uspeo da preuzme inicijativu i ubedljivo preokrene rezultat u preostala tri dela meča.

Tome je u znatnoj meri doprinela i povreda jednog od ključnih igrača gostiju Kajri Irvinga koji je povredio skočni zglob desne noge prilikom lošeg doskoka posle jednog od uspešnih napada.

Prema prvim vestima koje mogu da se pronađu strahuje se da se radi o povredi koja je za Irvinga označila kraj sezone, što je novi težak udarac za tim Bruklina posle izostanka Džejmsa Hardena koji se povredio u prvoj utakmici.

Irving je pre napuštanja terena za nešto više od 17 minuta igre uspeo da ubaci 11 poena ali je to bila nedovoljna podrška Kevinu Durantu koji nije mogao sam da nadigra domaćine iako je meč završio sa 28 postignutih poena uz 13 skokova i 5 asistencija.

U timu pobednika najefikasniji je bio Janis Adetokombo sa 34 postignuta poena uz 12 skokova i 2 asistencije, a odlično su ga pratili Midlton sa 19, Holidej sa 14 i Tuker sa 13 postignutih poena.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Mediji: “Mitski Đoković”, “Spektakularni preokret”…

Read Next

Zbog čega uvozimo mladi krompir