Milojević nakon Monaka: Sve dobro sem rezultata, Srnić nesrećni tragičar

Crvena zvezda poražena je na stadionu “Rajko Mitić” od ekipe Monaka sa 1:0 u meču prvog kola Grupe H Lige Evrope.

“Pre svega jedan dobar odnos igrača, dobra predstava i sve sem rezultata je put kojim moramo ići. Žao mi je momaka i publike, što nismo mogli da dobijemo povoljan rezutlat iz zalaganja i energije”, utisci su trenera Zvezde nakon meča.

“Osećao sam da smo bliži pobedi nego remiju, na kraju onaj trenutak nerazmišljanja, Srnić iz neke najbolje namere pravi glupost, njemu je najteže. Imamo 10 minuta nakon toga dobre pozicije i šanse, malo nam fali, šutevi koji su na liniji ili koje golman sjajno brani. Ušli smo već u par mečeva gde smo u svim parametrima bolji, ali fali nam gol. Ne postoji drugi put nego da se na tome radi, ispravlja i da se sa ovakvom energijom nastavlja. Sledeći meč je Pazar, to nam je najbitnije, za to živimo i za to radimo”, dodaje Milojević.

Šef struke Crvene zvezde pričao je kako će uticati večerašnja partija na Slavoljuba Srnića.

“Indirektno će sve ovo uticati na Srnića. Zvižduci sa tribina utiču, jednostavno namestilo se da on napravi penal. Dobro se nosio sa njima, pomagao je u napadu, igrao dobar meč, ali nesmotren trenutak, koji može svakome da se desi. Falio je fokus, trenutak veće koncentracije, to mora da popravi, ali to nije plod neke njegove namere ili nekvaliteta. Namestilo se njemu, žao mi ga je, imaće moju punu podršku, kao i celog kluba”, zaključuje trener Zvezde.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vesti – Turkish Airlines – zvanični sponzor UEFA Lige šampiona – Travel Magazine

Read Next

Počeli Dani električnih automobila, najsavremeniji modeli izloženi u Novom Sadu