MILICA TODOROVIĆ PROMENILA 3 STVARI U ISHRANI I SKINULA 15 KG BEZ GLADOVANJA: Zanosnim oblinama sad zavela OPASNOG DASU

Svi su primetili da pevačica Milica Todorović izgleda nikad bolje, te da blista gde god se pojavila, a izgleda da ne nova ljubav “kriva” za to! Naime, sve medije preplavila je vest da ova simaptična plavuša koju krase zanisne ima novog dečka. U pianju je bivši maneken Lazar Granić, koji sada ulepšava obrve damama.

Za njega se mogu čuti komentari da je opasan frajer, kao i da je često u društvu poznatih.

– Istina je da smo Lazar i ja zajedno – kratko je rekla Milica, koja je poslednju javnu vezu imala sa glumcem Petrom Strugarom, mada je bila kratkog daha.

A kako je neosporivo da pevačica sada ima izvajano telo, definitivno njen recept za mršavljenje je vrlo efikasan.

Kako je uspela da smrša 15 kg bez gladovanja?

Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou. Uz sve to redovno i naporno je trenirala.

Sa željom da pomogne i drugima da se reše viška kilograma pevačica je otkrila kako joj je pošlo za rukom da vrati savršenu liniju.

– Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već nekoliko godina. Malo zabušavam i opustim se, ali se brzo vratim na režim – otkrila je Milica.

Evo kako izgleda njen jelovnik:

  • Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voćem.
  • Ručak: Meso, poželjno da nije svinjetina i bilo koja salata, bez hleba.
  • Večera: Pečena piletila, zelena salata i paradajz,.
  • Trik savet: Pijte dosta vode i zelenog čaja.

Kao i većini najveći porok su joj bile grickalice i gazirani sokovi, ali ih je sada potpuno izbacila iz ishrane.

– Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko… To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti – rekla je Milica, a ukoliko sudimo po njenom izgledu, nova ljubav joj i te kako prija.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Измене на Ол-стар мечу – Барнс и Јанг уместо Рендла и Ембида

Read Next

JOVANU SU ALBANCI SILOVALI ŽENU, PA IŠČUPALI SRCE I PRODALI BOGATOM NEMCU: A njega san o crkvi i dečaku dovodi na Kosovo