MILENA IVANOVIĆ JE PRE NEKOLIKO GODINA BILA DRUGA ŽENA: Da li su je operacije ili fotošop učinili neprepoznatljivom?

Sve je počelo kada je Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića podelila fotografiju na kojoj je sa Igorom Jurićem uz komentar “ljubav”. Interesovanje javnosti je veliko jer sada svi žele da znaju koliko njihova veza traje i kakva joj je budućnost?

Do javnosti je došla informacija da par živi zajedno duže od godinu dana, ali nakon toga nikakvih drugih vesti nije bilo o njihovoj vezi.

Milena Popović Ivanović

Ljudi mahom komentarišu kako se Milena prolepšalaod kako je u vezi sa Igorom.

Mnogi su se zapitali da li je u pitanju drugačiji način šminkanja ili estetske korekcije. Primetno je da sada ima dužu kosu, ali i da su joj usne dosta punije.

Ono što možemo da primetimo da Milena izgleda dosta mlađe, te da joj se na licu ne vide bore koje su inače primetne kod osoba od 39 godina.

Milena Ivanović

Nije ništa neobično da žene pojačaju negu lica kako pređu 35. godinu. Sitne bore smejalice mogu da se “izglade” masažama, tretmanima za podmlađivanje i specijalnim uljima, a očigledno da je Milena primenile neke od tretmana kako bi izgledala mlađe.

Što god da je uradila, udovica Olivera Ivanovića postigla je ono što svaka žena želi – da sa godinama izgleda sve bolje.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Klijenti mogu da odahnu, banke narednih godinu dana neće povećavati naknade

Read Next

NJIHOVA LJUBAV UZDRMALA JE MONARHIJU, A ĆERKA IM JE JEDINA UZDANICA: Vrlo je otmena, JEDAN DETALJ je posebno izdvaja