Mijailović: Pokazali smo da nismo navijači rezultata, već Partizana

Košarkaši Partizana u četvrtak igraju utakmicu 15. kola Evrolige protiv Fenerbahčea i do kraja sezone ih očekuju važni mečevi. Uprkos tome beogradski crno-beli su iskoristili priliku da upriliče novogodišnji koktel. 

Na pomenutoj ceremoniji obratio se predsednik kluba Ostoja Mijailović s osvrtom na mečeve i dešavanja u tekućoj sezoni. 

“Najznačajnija stvar koja se desila jeste što smo posle devet godina zaigrali Evroligu i ovom prilikom želim da se zahvalim, pre svega, našim navijačima koji su nam dali ogromnu podršku kupovinom sezonskih karata, gde smo uspeli da oborimo sve rekorde Evrolige”, rekao je Mihailović. 

Prvi čovek Košarkaškog kluba Partizan u nastavku se nadovezao rečima o nedavnoj seriji loših rezultata.

“Imali smo tu situaciju, poslednjih mesec dana, da ih nazovemo serijom loših rezultata, bez obzira na celokupnu borbu Željka i igrača. Pokazali smo celoj Evropi da nismo navijači rezultata, već navijači Partizana. Da smo davali podršku ekipi bez obzira što smo imali situaciju gde smo nesrećno gubili utakmice. E po tome se razlikujemo od ostalih. Mi i kada gubimo, ima nas isto kao i kada pobeđujemo”, istakao je predsednik Partizana. 

Nastavio je Mijailović i o narednoj sezoni, ali i planovima kluba za ubuduće. 

“Partizan je pokazao koliko je veliki u Evroligi i sa ovog mesta želim da pošaljem poruku svima da, bez obzira na sve napade koje imamo sa raznoraznih strana, da smo jedinstveni i da ćemo se boriti najjače što možemo da Partizan ostvari rezultate ove sezone. Naš glavni cilj je da napravimo kontinuitet igranja u Evroligi. Igračima i Željku želim dobro zdravlje, da nastavimo da se borimo za naš Partizan, da se zahvalim našim sponzorima i svima što nam dajte snažnu podršku”, zaključio je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Snažan zemljotres u Kaliforniji – dve osobe stradale, desetine hiljada bez struje

Read Next

U Novom Sadu otvoren razvojni centar IBM