MIA BORISAVLJEVIĆ SKINULA JE 9 KG POSLE POROĐAJA: Izbacila je samo 2 namirnice, a kilaža joj se nikada nije vratila

Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih pevačica na javnoj sceni, a činjenica da i posle dva porođaja izgleda zategnuto i vitko, mnoge je iznenadila.

Međutim, kao i svaka žena, ugojila se u trudnoći, dok je samo par meseci nakon porođaja uspela da skine čak 9 kilograma. Zanosno telo nije došlo samo od sebe, a pevačica se strogo pridržava određenih pravila koji se tiču ishrane.

“Ne jedem belo brašno i šećer! Kada to izbacite iz ishrane, u jelovniku vam ostanu samo zdrave namirnice: voće, povrće i meso. Posle porođaja sam skinula devet kilograma, tako da mi je ostalo još malo do idealne kilaže”, rekla je Borisavljevićava za Hit, pa je istakla da vodi računa o načinu ishrane čitavog života.

“Inače ne jedem grickalice i ne pijem gazirane sokove, tako da nisam mnogo morala da menjam ishranu. Jedino čega sam se skroz odrekla jesu slatkiši. Ranije sam ih jela, i to uglavnom nedeljom, tog dana bih sebi dala oduška. Tada bih znala da pojedem kolač i neki kupovni slatkiš”, rekla je Mia.

Uprkos činjenici da je liniju dovela do savršenstva, Mia se nije vratila nezdravim namirnicama, dok smatra da mnogi pokleknu, štoi je velika greška.

“Međutim, sada ih uopšte ne jedem iako nisam za neke velike restrikcije. Kada se odreknete nečega jer morate, a ne zato što želite, kasnije ste željni toga i pokleknete. Zbog toga neki ljudi brzo vrate kilograme koje su skinuli”, rekla je Mia.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

“Zlatna groznica” trese Žagubicu – hoće li im se posrećiti da se otvori rudnik

Read Next

ON IMA 84, A ONA 24 GODINE I NEDAVNO SU SE VENČALI: “Očajnički želimo decu, nadamo se da ćemo dobiti bar dvoje”