MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2023. GODINE: Bikovima mnoge stvari idu po planu, a NJIMA je mesec prepun izazova i prepreka

Ovan

Mart će biti relativno miran i odmeren period u životu Ovna. Ne očekuju se veće promene. Sve će ići po planu, a predstavnici znaka moći će da svode račune i stvore rezervu za budućnost. Neke predstavnike znaka privući će filozofija i razmišljanja o smislu života. Sredina meseca biće idealno vreme za Ovnove koji planiraju velike kupovine ili sklapanje transakcija za velike iznose. Ukoliko ste umorni, pokušajte da obnovite energiju. U ličnom životu rizikujete da budete previše zaneseni spoljnom stranom događaja i ne primetite važniju unutrašnju.

Bik

Za Bika, mart obećava da će biti neviđeno produktivan i zanimljiv mesec. Pozitivne promene će se desiti u gotovo svim oblastima života. A sve što uradite u martu biće odlična osnova za buduća dostignuća, iako ćete to osetiti mnogo kasnije. Najpovoljnija će biti prva dekada u mesecu. Bikovi mogu da pokažu svoj profesionalizam i poslovni duh u pravim krugovima. Takođe tokom ovog perioda, zvezde obećavaju predstavnicima znaka tajne romantične veze koje će postati izvor inspiracije. U drugoj dekadi meseca Bikovi bi trebalo da budu oprezniji sa novcem. Kraj marta je povoljan za pokretanje novog posla i promenu imidža, piše Sensa.rs.

Blizanci

U martu, zahvaljujući povećanom energetskom potencijalu, Blizanci će moći da ostvare svoje snove. Pre svega, to se tiče profesionalnih dostignuća. Mnogi predstavnici znaka imaće priliku da se okušaju u novim projektima i sa entuzijazmom preuzmu predložene zadatke. Međutim, ne zaboravite na kompromis: vaša ljubav da se oduprete celom svetu može stvoriti mnoge probleme. Pazite koje reči koristite u komunikaciji kako ne biste nekoga povredili. Kraj meseca obećava prijatne romantične avanture sa ljudima iz prošlosti. Porodični Blizanci će, naprotiv, moći da ojačaju odnose i odvedu ih na novi, ozbiljniji nivo.

Rak

Mart za Rakove biće period buđenja i težnje ka novim visinama. Skoro ceo mesec sreća će biti na vašoj strani. Skromni Rakovi će neočekivano izaći iz svoje ljušture i isprobati nove aktivnosti. Eksperimenti će biti uspešni: predstavnici znaka će steći pouzdane pokrovitelje. Sredinom meseca trebalo bi da budete pažljiviji prema svom društvenom krugu. Pustite prošlost, sve najbolje je pred vama.

Lav

Lavove čeka veoma nemiran i kontroverzan period. S jedne strane, imaćete mnogo prilika. S druge strane, možete pronaći neverovatan broj ograničenja između kojih neće biti lako balansirati. Početkom marta Lavovi će morati da se fokusiraju na materijalna pitanja. Rešavanje finansijskih problema treba da bude jedan od važnijih zadataka. Samo sveža glava i trezven pogled na stvari će pomoći da se izborite sa izazovima. Ne pokušavajte da sve rešite odjednom: oslobodite nekoliko dana i idite na odmor ili samo dajte sebi pauzu. Misli će doći na svoje mesto i stvari će početi da se popravljaju.

Devica

Mart će otvoriti briljantne šanse za Device. Biće potrebna praksa da bi bili korisni – nemojte to zanemariti. Zvezde obećavaju Devici rast karijere, što bi moglo da okrene glave nekim predstavnicima znaka. Sredina marta će vas naterati da iznova pogledate ljubavne veze. U ovom trenutku, Device mogu započeti strastvenu romansu, ali pazite kome poklanjate srce. Više se aktivirajte, vežbajte.

Vaga

Za Vagu će mart biti veoma zanimljiv, ali ne i najlakši mesec. Pozitivne promene će se smenjivati sa poteškoćama, a za ispunjenje želja moraće se primeniti sve raspoložive snage. Početkom marta, Vaga će strmoglavo uroniti u posao, kojeg će biti mnogo. Do kraja prve dekada vaša odlučnost će dati prve plodove. U prvoj polovini meseca stižu i burne ljubavne avanture. Vage čekaju zanimljiva poznanstva i svetle ljubavi. Uživaćete u onome što već imate i bićete zahvalni. Posvetite se promociji novog projekta.

Škorpija

Škorpije će u martu biti na vrhuncu svog kreativnog uspona i moći će da ostvare mnoge svoje planove. Posebno uspešne biće aktivnosti onih koji rade sa ljudima i u oblasti umetnosti. Međutim, ne zaboravite da ne postoji samo inspiracija, već i rutina. Zazirenjem od redovnog posla, rizikujete da se posao nagomila. U martu će mnoge Škorpije moći da se okušaju kao volonteri. To mogu biti i društvene aktivnosti i besplatna pomoć voljenima. Krajem marta nastupiće povoljan period za promene na ljubavnom planu.

Strelac

Za Strelčeve, mart će biti u znaku kuće i porodice. Glavni događaji će se odvijati u ovoj oblasti. Slobodni predstavnici znaka moći će da se vežu porodičnim vezama. Porodični Strelac će provoditi dosta vremena sa voljenima. Ovo će pomoći u jačanju odnosa i popravljanju davno izgubljenih porodičnih veza. Krajem marta Strelac će konačno osetiti uticaj pozitivnih prolećnih energija. Novi prijatelji i zanimljivi događaji će bukvalno upasti u vaš život. Ovo poslednje će biti uglavnom zabavno, ali dok se zabavljate nećete zaboraviti na posao i steći mnoga korisna poznanstva.

Jarac

Mart će biti mesec aktivnosti bez presedana za Jarčeve. Jarčevi će morati istovremeno da postanu lideri i izvođači i da budu odgovorni za ono što je urađeno u potpunosti. Bićete u centru protoka informacija koji se stalno menja. Jarčevi će u martu ostvariti mnogo korisnih kontakata na najvišem nivou. U budućnosti, ovo će pozitivno uticati na vašu karijeru. Slobodno koristite ideje drugih ljudi: ovo će u velikoj meri proširiti vaše mogućnosti. Sredinom meseca proverite sve što čujete: informacije dobijene iz nepoznatih izvora mogu se pokazati lažnim. Na ljubavnom planu ne očekuju se veće promene. Međutim, ovo se odnosi samo na spoljašnju stranu događaja. Interno, mnogi Jarčevi će moći drugačije da gledaju na stvari.

Vodolija

Mart će doneti stabilnost i spokoj Vodoliji. Ali ovo je tačno samo ako idete u skladus a tokom života. One koji, po običaju, idu protiv vetra, čekaju mnoga iznenađenja. Kreativnost i omiljena stvar će pomoći da se popuni praznina. Međutim, ono što se dogodilo će vas primorati da preispitate svoj društveni krug i, eventualno, da se oslobodite negativnih ljudi. Kraj marta biće dobro vreme za romansu. Vaša povećana privlačnost privući će pripadnike suprotnog pola. Na vama je da li ćete nastaviti. Zvezde obećavaju da vam sigurno neće biti dosadno, a jedan od sastanaka može zasita da bude divan.

Ribe

U martu, Ribe će početi aktivno da menjaju svoj uobičajeni život. Da bi to učinili, predstavnici znaka će se uroniti u ponor događaja i pokušati da budu u vremenu svuda. Bitno je da se angažujete, ali nemojte da idete protiv sebe ako osećate umor. Bitno je da odredite prioritete i odmorite se kada je potrebno. Sredinom marta nađite vremena da očistite ruševine i oslobodite se prošlosti. Ne radi se samo o nepotrebnim stvarima, već i o ljudima oko, pa čak i o poslovima. Krajem marta objektivnost će postati vaš glavni kvalitet. Sigurno ćete se rastati od iluzija i samoobmana i preći na novi nivo komunikacije sa ljudima. U ovom trenutku vas očekuje nalet kreativnih snaga.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

KAKO IZGLEDA ISHRANA KEJT MIDLTON UZ KOJU ODRŽAVA FIT FIGURU? Njen jelovnik ima preko 47 miliona pregleda na Guglu

Read Next

Šta se damama vrti po glavi: Evo o čemu žene razmišljaju posle seksa