MERIL STRIP JE PRE 10 GODINA URADILA 1 STVAR I ZATO U 75. IZGLEDA NIKAD BOLJE: Ovu lekciju glumice svi moramo da naučimo

Glumica Meril Strip nije propustila 30. dodelu nagrada Udruženja filmskih glumaca održanu u Los Anđelesu. Niko joj je veruje da uskoro puno 75, jer je blistala u bordo haljini sa zanimljivim aplikacijama! Iako je na sredini osme decenije, njen seksepil je vanvremenski, a smatra da je jedan potez, koji je povukle pre skoro 10 godina bio ključan za njeno psihičko stanje, ali i dobar izgled!

Meril Strip
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Meril Strip se trudi da vodi uravnotežen život, ali nikako se ne odriče svega onoga što voli da jede. Smatra da je za vitku liniju najbitniji balans. Godinama se pridržava ove četiri navike:

1. Sprema hranu sa prijateljima

Obožava da kuva sa prijateljima i deli hranu sa njima. Veliku važnost pridaje zajedničkim večerama. Smatra da uz dobru atmosferu i priču se mnogo manje pojede, jer nije akcenat na hrani.

2. Uživa u pici

Glumica se apsolutno nikada ne odriče pice! To joj je omiljena “nezdrava” hrana.

Meril Strip
foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

3. Ne fokusira se na gubitak kilograma

Iako je njen jelovnik vrlo raznovrstan, ona se nikako ne opterećuje kilogramima i kilažom.

Strip je 2014. godine stekla počasni doktorat na Univerzitetu Indijana. U svom govoru dala je iskrene, korisne savete mladim ljudima.

– Za mlade žene, rekao bih, ne brinite toliko o svojoj težini. Devojke provode previše vremena razmišljajući o tome, a ima i boljih stvari. Za mladiće, pa i žene, ono što vas čini drugačijim ili čudnim , u tome je vaša snaga. Svi pokušavaju da izgledaju na neki način, a zapravo, ljudi koji izgledaju drugačije su oni koji pobeđuju. Nekada sam mrzela svoj nos – iskrena je bila Meril.

4. Koristi namirnice organskog porekla

Poznato je da ona ne troši mnogo novca na preparate za negu kože. Ona se drži organske ishrane, a nastoji da ne dodiruje rukama svoje lice.

Međutim, još 2015. godine potpune je promenila pogled na život, i kako je tada, otkrila, napokon “prodisala punim plućima”. Smatra da upravo tom stavu može da zahvali što sve bolje izgleda.

“Više nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zato jer sam postala arogantna, nego jednostavno zato što sam došla do tačke kada više ne želim da gubim vreme na stvari koje me čine nezadovoljnom ili tužnom.

Nemam više strpljenja za cinizam, preterani kriticizam ili bilo kakve zahteve. Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cene, nemam ljubavi za one koji me ne vole i ne želim da se nasmešim onima koji se ne smeše meni.

Neću da trošim više ni sekundu na one koji me lažu ili pokušavaju da manipulišu. Ne želim više ni da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni.

Ne tolerišem akademsku aroganciju i ne prihvatam popularnu trivijalnost. Mrzim konflikte. Verujem u svet pun različitosti i zato izbegavam ljude sa krutim stavovima i nefleksibilnim osobinama.U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju. Ne slažem se sa onima koji ne znaju da daju kompliment ili reč ohrabrenja.

Teško mi je da shvatim ljude koji ne vole životinje. A povrh svega, nemam strpljenja ni za koga ko ne zaslužuje moje strpljenje”, zaključila je tada glumica.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Јовић се шали на рачун суспензије: Боље би било Батлеру да ми плати казну

Read Next

MIRIN MUŽ JE SA 50 GODINA DOVEO LJUBAVNICU U KUĆU: Više od decenije ovaj TROJAC živi pod istim krovom, evo kako se slažu