Mari: Verujem da se Đoković vakcinisao

Još se ne zna hoće li najbolji teniser sveta Novak Đoković nastupiti na Australijan Openu, turniru koji je osvojio devet puta.

Kreg Tili, prvi čovek tenisa u Australiji i direktor Australijan Opena, potvrdio je da Novak Đoković nije dobio medicinski izuzetak od vakcine protiv koronavirusa i da će svi teniseri i teniserke koji će učestvovati na prvom Gren Slemu sezone morati da budu vakcinisani sa dve doze ili cepivom Johnson & Johnson.

„Đoković je na službenom spisku igrača koji će učestvovati na turniru, ali to ne znači i da će se naći na terenu“, objasnio je Tili.

Australijan Open će se igrati od 17. do 30. januara , a Đoković još uvek nije otkrio da li je primio neku od vakcina protiv koronavirusa. Endi Mari, Đokovićev stari rival, veruje da je srpski teniser ipak vakcinisan.

„Ne znam kakva je situacija s Novakom, ali poslednje što sam video je da se nalazi na listi prijavljenih igrača za Australijan Open. Onda pretpostavljam da je i vakcinisan. Pravila su nam već rekli, a to je da ako želiš da igraš, onda moraš da budeš vakcinisan. Zbog toga pretpostavljam da se to i dogodilo. Nadam se da će biti tamo“, rekao je Britanac.

Slični tekstovi

Đoković u Australiji može do rekordnog 21. Gren Slem trofeja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

GRADE BEDEME, NADMENI SU, ZATVARAJU SE OD SVETA:Ovo horoskopski znaci imaju najviše šansi da ostanu sami celog života!

Read Next

Sutra sednica Vlade o gorućim pitanjima, pozvan i predsednik Vučić