MAGIČNI GUMENI STIKER: Iskoristite neverovatnu ponudu i naručite 2 po ceni jednog! Samo 990 dinara!

Magični gumeni stiker je revolucionarno otkriće koje je osvojilo svet. Čvrsto se lepi (ali bez lepka) za sve vrste materijala i ostaje zalepljen onoliko dugo koliko vi želite. Šta možete postaviti na njega? Šta god poželite! Mobilni telefon, tablet, kabolve, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor, ili bilo koji drugi proizvod!

Gumeni stiker

Magični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠEKRATNU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen.

Gumeni stiker

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature ( do 100 stepeni Celzijusa). Ukoliko se zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i klikom OVDEili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana naručite 2 stikera po ceni jednog! Samo 990 rsd! Dostava je besplatna!

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

EVO KAKO DA PREPOZNATE I SPREČITE POJAVU DIJABETESA: Ako imate ove simptome, na ivici ste rizika!

Read Next

10 ZANIMLJIVIH ČINJENICA O MILORADU ULEMEKU:Sa 18 godina pristupio Legiji stranaca, u samici čeka 76. rođendan i slobodu