LUKSUZAN NAKIT KOJI IMA POZITIVAN UTICAJ NA ORGANIZAM: Ovi komadi vam podižu raspoloženje, imunitet i energiju

Širok je spektar dejstava poludragog kamenja – od lekovitih svojstava, do uticaja na raspoloženje i energiju. Osim navedenog, poludrago kamenje ima i estetsku vrednost – veoma lepo, elegantno i luksuzno izgleda, te je nakit od njega nepogrešiv izbor.

Minđuše Single Turquoisesačinjene su od tirkiznog žada oplemenjenog Swarovski kristalima. Veoma su elegantne, upečatljive i odlično pristaju damama svih generacija. OVDEih možete poručiti, po ceni od 990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Hangar minđuše, Minđuše, hangar narukvica

Model City White je mnogim damama favorit! Sačinjene su od belog korala (dragulj mira, radosti i uživanja u životu), hematita (dragulj samopouzdanja, koji podstiče snagu volje), Swarovski kristala (dragulj čistog luksuza) i srebrne udice (silver 925). OVDEmogu biti vaše, po ceni od 1590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Hangar minđuše, Hangar Nakit, Nakit, hangar, Minđuše

Narukvica City Silver je model koji ćete odmah zavoleti. Veoma je atraktivna i moderna, srednjeg formata, sačinjena od hematita oplemenjenog Swarovski kristalom. Može da se nosi samostalno, ali i zajedno sa drugim nakitom (satom ili narukvicom). Njena cena je 1990 rsd, OVDEje možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Hangar minđuše, Hangar Nakit, Nakit, hangar, Minđuše

Ukoliko volite narukvice, model Elegant White Nightje naša preporuka. Sačinjena je od belog korala,crnog oniksa, hematita i Swarovski kristala. Veoma je elegantna, te će i najobičniju modnu kombinaciju osvežiti i dati joj posebnu notu. Njena cena je 1990 rsd, OVDEje možete poručiti ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Hangar minđuše, Minđuše, hangar narukvica

Celokupnu ponudu, po pristupačnim cenama, možete OVDEpronaći.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

MARKO ŽIVIĆ O NAJTEŽOJ BORBI SA TUMOROM KOJI JE SLUČAJNO OTKRIO: Gurao sam kao buldožer iako nisam imao snage!

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL: Posvetite se sebi maksimalno!