Luđe od sapunice: Muž pomogao ženi da se uda za ljubavnika (video)

Jedan muškarac iz Indije nedavno je izazvao mnogo pažnje u svojoj zemlji nakon što je pomogao ženi s kojom je bio u braku sedam godina da se uda za muškaraca s kojim je godinama imala aferu.

[embedded content]

Utam Mandal i Sapna Kumari iz Bagalpura venčali su se 2014. godine i roditelji su dvoje dece. Bili su srećni zajedno neko vreme, ali se u jednom momentu Sepna zaljubila u Utmanovog rođaka, mlađeg muškarca koji ih je povremeno posećivao.

Sapna je započela aferu s njim, a Utam je za to saznao i svađali su se oko toga nebrojeno puta, ali kad je video da supruga ne može da okonča aferu s ljubavnikom, odlučio je da se povuče i pomogne joj da se uda za njega. Za takav rasplet događaja, koji lični na onaj iz bolivudskog filma Hum Dil De Chuke Sanam, mnogi nisu verovali da je moguć u stvarnom životu, prenosi Oddity Central.

„Bio sam ljut i tužan pa sam odlučio da pronađem rešenje“, rekao je Mandal za ETV Bharat. „Životi troje ljudi bili bi uništeni da nisam to uradio. To je bilo jedino rešenje i sada konačno možemo svi da budemo srećni“, dodao je.

Slični tekstovi

Tokom godina Sapnini roditelji pokušali su da je ubede da ostane s mužem u braku kako ne bi razorila porodicu, ali njihovi pokušaji bili uzaludni. Na kraju ih je Utam ubedio da dođu na njeno venčanje s ljubavnikom Rajuom Kumarom.

Nije poznato da li se par razveo pre nove ceremonije, ali indijski mediji prenose da su deca ostala kod njega, s obzirom na to da je majka navodno odbila da ih povede sa sobom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ova biljka cveta čak 75 puta: Posadite je u kući ili bašti, svi će se diviti njenog lepoti

Read Next

20 zanimljivosti o psima koje niste znali