London, ubio dve sestre da ispuni “pakt sa đavolom” i osvoji džekpot

Danjal Husein, sada 19-godišnjak, izbo je nožem Bibu Henri (46) i Nikol Smolman (27) u parku na severozapadu Londona u junu prošle godine nakon proslave rođendana Henrijeve, saopštila je policija.

Husein ih je ubio da bi ispunio svoju stranu “ugovora” koji je potpisao koristeći sopstvenu krv, uz obećanje da će “ubiti najmanje šest žrtava svakih šest meseci dok god je slobodan i fizički sposoban”, rekla je policija novinarima.

Inspektor koji je vodio istragu Simon Harding rekao je da su on i njegov tim potpuno uvereni da bi Husein počinio još ubistava.

“Niko normalan ne bi uradio tako nešto. To je gotovo kao na filmu”, istakao je Harding.

Dve sestre su u parku u Londonu bile na slavlju sa prijateljima i ostale same u jutarnjim satima. Snimile su 150 fotografija, od kojih se na poslednjoj vidi kako im prilazi Husein.

Obe je ubio hladnim oružjem, a tela je odvukao u šumu gde ih je sledećeg dana pronašao dečko Nikol Smolman.

Mrlje sa Huseinovom krvlju pronađene su na mestu događaja, a on je uhapšen skoro četiri nedelje kasnije. Iz policije veruju da ga je samo povreda ruke koju je pretrpeo tokom ubistava sprečila da ponovi zločin.

U kući “ugovor”, srećke i satanski simboli

Kada su detektivi pretražili Huseinovu kuću, pronašli su “ugovor” i tri srećke. Tu su bili i satanski simboli i rukom napisana knjiga čarolija, uključujući one koji će ga učiniti privlačnim ženama, rekla je policija.

Demantovao je navode o umešanosti u ubistva, tvrdeći da je reč o zaveri, ali ga je sud u Londonu proglasio krivim. Kazna će mu biti izrečena naknadno.

Policija je navela da nije jasno kako je postao fasciniran okultnim. Policajci su znali da je pristupio “dark vebu”, ali nije mogla da pristupi njegovom nalogu jer je odbio da im kaže lozinke. Imao je i “ajped”, koji nisu mogli da otključaju.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/10/svet.html

Admin

Read Previous

Nemačka, dvostruki agent Klaus L.

Read Next

Estonski konzul uhapšen u Sankt Peterburgu, dobijao poverljive informacije