LETO ĆE BITI PUNO TURBULENTNIH DEŠAVANJA I PROMENA: Zvezde će OVOM znaku maksimalno zakomplikovati život!

Leto će nam doneti puno promena i neočekivanih situacija, a naročito izazovan će biti za Rakove.

Kako biste mogli da pregurate sve stresne događaje koji vam slede, astrolozi savetuju da se naoružate strpljenjem i pre nego što se upustite u raspravu, dobro razmislite. Ne dozvolite da vam jezik bude brži od pameti, kako se kasnije ne biste kajali zbog izgovorenog.

Vrlo teško ćete uspevati da kontrolišete emocijei izlive besa. Biće dovoljno da vas neko samo popreko pogleda, da “puknete”. Pojačana osetljivost vas dodatno uznemirava, ali što se više opirete osećanjima, ona će sve više navirati.

Što se tiče ljubavi, ni na tom polju neće biti mirna situacija. Ukoliko ste u vezi, moguće su trzavicei svađe sa partnerom. Partner će teško razumeti vaše želje i zahteve, a vi nemate strpljenja za razrešavanje starih problema.

Oni slobodni će imati priluku da upoznaju zanimljive osobe, ali ni jedna neće uspeti da ostavi poseban utisak na njih, jer su Rakovima kriterijumi previsoki u ovom periodu. Tražiće savršenstvo i gotovo nikome neće dozvoliti da im se približi.

Najbolje je da prihvatite negativne emocije sa kojima se suočavate, priznajte ih, osvestite, a onda jednu po jednu otpustite. Tehnike poput meditacije i joge mogu vam pomoći da se opustite i pročistite se od toksičnih osećanja.

Okružite se pozitivnim ljudima, to vam takođe može pomoći.

(Stil.kurir.rs)

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

AUTOMOBIL JE CEO DAN STAJAO NA SUNCU. RASHLADIO GA ZA 10 SEKUNDI: Spustio temperaturu bez klime! (VIDEO)

Read Next

Istražujemo da li su knjige za plažu limunada ili ozbiljno štivo, i šta ćemo čitati ovog leta