Lalatović se vratio u niški Radnički i odmah najavio pohod na Evropu

Lalatović se vraća na mesto uspeha, pošto je u sezoni 2018/2019 sa Nišijama bio vicešampion Srbije, a u tih godinu dana oboreni su brojni klupski rekordi.

Sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandrom Stankovićem klub je sporazumno i u prijateljskom tonu raskinuo saradnju.

“Sa velikim zadovoljstvom se vraćam u klub u kojem sam proveo prelepih godinu dana. Nisam se mnogo razmišljao kada sam dobio ponudu od rukovodstva kluba na čelu sa Ivicom Tončevom i Draganom Markovićem Markonijem. Mi smo već pokazali da smo dobitna kombinacija i dogovorili smo se bukvalno za pet minuta. Za Radnički i njegove navijače sam se puno vezao i veoma mi je drago što ćemo ponovo biti na istoj strani. Ovo je veliki klub, Niš je sjajan grad za život i jedva čekam da ponovo počnemo da pišemo istoriju”, rekao je Lalatović.

Pred Lalatovićem je ozbiljan posao oko formiranja sastava za sledeću sezonu.

“Radnički više nikada ne sme da dozvoli sebi da bude u poziciji u kojoj je bio u prošloj sezoni, kada je do poslednjeg minuta strepeo za opstanak u ligi. To mora da ostane iza nas, a ispred nas je jedna ozbiljan rad i povratak na staze uspeha. Naš cilj će biti plasman među četiri najbolje ekipe u Superligi i povratak u Evropu”, poručio je Lalatović.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Pavlović: Drago mi je zbog prvenca, nije bilo slučajno

Read Next

Rukometašice Srbije počinju pripreme, na spisku 40 devojaka