Kuma iz pakla: Nevesti poručila da neće doći na venčanje, a razlog je užasan

Jedna od najstresnijih situacija mnogima je planiranje venčanja, a stvari dodatno mogu da zakomplikuju osobe koje bi trebalo da vam olakšaju posao.

Među najvažnijim zvanicama su svakako kukovi, ali koliko god vam te osobe bile bliske, možda će vam upravo one zadati najviše glavobolje.

Jedna nevesta nije želela da pozove kuminog dečka na svadbu te joj je njena kuma rekla da zbog toga ni ona neće doći na venčanje.

“Moja kuma i ja smo bile najbolje prijateljice nekih šest godina. S novim dečkom počela je da se zabavlja pre tri godine. On me ne voli jer svaki put kad se oni posvađaju, ona dođe kod mene da prespava”, napisala je mlada na Reditu.

Dalje je opisala kako je jedne godine par pozvala na svoj rođendan, ali nije prošlo kako je očekivala. Celu noć su proveli zajedno, nisu ni sa kim razgovarali, nisu plesali niti su joj čestitali rođendan. Nevesta je godinu dana kasnije opet bila uz svoju prijateljicu i kumu kada je ona ostala trudna.

Slični tekstovi

“Njen dečko nije hteo da ima veze ni sa detetom ni sa trudnoćom. Odlučila sam da joj pomognem – kupovala sam joj odeću i vitamine i bila sam uz nju. Nažalost, zbog stresa je pobacila. Kasnije je on pričao da sam užasna prijateljica i nije joj dozvolio da se druži sa mnom”, ispričala je i dodala da su čak i otvoreno pričale o činjenici da se ne sviđa njenom dečku, ali ni to nije pomoglo.

Većina komentatora s Redita se slaže oko jednog i upućuju mladi – ostani verna sebi, nemoj tog dečka da zoveš na svadbu, prenosi net.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Najzdravija večera na svetu: Unećete mnogo vitamina i ojačati IMUNITET

Read Next

Šta će se dogoditi vašem telu ako 30 dana prestanete da pijete alkohol?