Krajinović poklekao, Izner u trećem kolu

Srpski teniser Filip Krajinović uspeo je da pruži ravnopravan otpor Džonu Izneru samo tokom prvog seta koji je Amerikanac uspeo da osvoji tek u taj brejku sa 8:6.

U nastavku je Izner preuzeo inicijativu i ubedljivo dobio drugi set za vođstvo od 2:0 a naš teniser nije uspevao da pruži veći otpor trenutno 34. igraču na svetskoj listi.

U trećem, odlučujućem setu, ponovila se situacija sa početka meča. Filip Krajinović je uspeo da se vrati u igru i pruži potpuno ravnopravan otpor Izneru, pa je set ponovo ušao u taj brejk.

Ipak i ovoga puta Izner je bio koncentrisaniji i u završnici dolazi do dve meč lošte od kojih drugu pretvara u 7:5 u drugom taj brejku i konačnu pobedu.

Džon Izner u trećem kolu igraće sa pobednikom duela u kome snage odmeravaju Grk Stefanos Cicipas, peti igrač sveta, i Španac Pedro Martinez koji je 103. na listi tenisera.

U ranije odigranom meču koji je bio svojevrsni srpsi derbi Laslo Đere je posle preokreta, prvobitno gubeći sa 2:0, savladao u pet setova Miomira Kecmanovića (4:6, 4:6, 6:3, 6:2, 6:3).

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Svetski rekord, zlatna i bronzana medalja za paraolimpijce na Evropskom prvenstvu

Read Next

Vaterpolo elita u Beogradu, Srbi “napadaju” trofej