Kraj za Novaka u Monte Karlu, Evans nadigrao Đokovića

Novak nije imao potrebnu energiju u ovom meču. Blage reakcije nakon poena i grešaka. Delovalo je ka oda nije “prisutan”. Evans je iskoristio svoju šansu, loš dan našeg tenisera, i stigao do velike pobede i plasmana u četvrtfinale.

Novak je loše ušao u meč. Mnogo je grešio, što je ulilo dodatnu nervozu u njegovu igru. Dve dvostruke vezane servis greške, rezultirale su gubitkom prvog servis gema. Evans je potom još jednom oduzeo servis našem teniseru i poveo sa 3:0.

Uspeo je Đoković da odmah uzvrati i vrati jedan brejk. Da bi u osmom gemu ponovo iskristio svoju šansu i stigao do izjednačenja.

Međutim, Evans je bio neumoljiv, koristi greške našeg asa i ponovo stiže do brejka prednosti. Na svoj servis, posle velike borbe uspeva da stavi tačku na set – 6:4.

Novak je pokušao u drugom setu. Stigao je do ranog brejka, međutim Britanac je uspeo da se vrati posle 0:3. Kako je set odmicao, Novak je sve više grešio, iako je na svaki servis protivnika imao po brejk priliku, ipak nije uspeo da iskoristi svoje šanse.

Svoju šansu Britanac koristi u 11. Gemu, oduzima servis našem teniseru. Potom je Evans bio siguran na svoj servis i rešio meč u svoju korist – 7:5 u drugom setu.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Vesti – Las Vegas dočekuje turiste bolji nego ikad – Travel Magazine

Read Next

Evans: Pričaću unucima kako sam pobedio najboljeg tenisera