Konačno rešena misterija – šta to muškarci traže od žena

Posvetiti se samo jednoj ženi, zapravo je jedna od najtežih odluka koje muškarac donosi u životu, zbog toga tako mnogo vremena provodi u potrazi za njom. Svaki od njih bi hteo pored sebe ženu koja ga ceni zbog onog što je on u dubini svoje duše, nekog ko će ga učiniti boljom osobom.

Od kad zna za sebe muški rod je u potrazi za savršenom ženom. Onom koja će stajati uz njih u dobru i u zlu, biti neko na koga mogu da se oslone i koga će braniti životom. Pronalaženje te savršene žene nije lako.

Mora da bude orijentisana ka porodici

Razume se da ne može svako na svetu da bude blizak sa svojom porodicom i ima širok krug bliskih prijatelja. Međutim, da bi žena osvojila srce muškarca koji joj se dopada, ona mora da mu pokaže da vrednuje stvari poput porodice i odnosa među prijateljima. Takođe, njen odnos prema njegovoj porodici i prijateljima je od suštinske važnosti.

Mora da bude šarmantna

Slični tekstovi

Šarm je nešto što žena ili jednostavno ima ili nema. Ako je šarmantna i zna kako da izmami osmeh na lice muškarca koji joj se dopada jednim suptilnim pogledom ona deluje poput magneta na njega. Muškarci smatraju šarmantne žene mnogo privlačnijim nego one koje se trude da budu nadmene, nedodirljive i pretenciozne.

Treba da bude ambiciozna

Muškarcu je važno da pronađe ženu koja će mu biti bezuslovna podrška. Međutim on takođe želi da ona ima jasnu viziju svoje budućnosti i da sledi svoje snove. Ništa nije privlačnije jednom muškarcu od ambiciozne i fokusirane žene koja ne staje pred izazovima i koja odlučno govori “ne” odustajanju. On takvu ženu smatra za savršenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Urnebesni snimak: Bucmasti mops se zaglavio u vratima za ljubimce

Read Next

Zlobni komentari koje nijedan par ne želi da čuje na svom venčanju