Konačno otkriveno ko je ostavio čuvenu šolju u “Igri prestola”

Četvrtu epizodu osme i poslednje sezone „Igre prestola“, emitovanu pre nešto više od dve godine, mnogi obožavaoci ove serije i dalje pamte zbog jednog detalja, koji je i dan-danas ostao nerazjašnjen.

[embedded content]

Naime, tokom scene „potukli smo Vojsku mrtvih i ubili Noćnog kralja, sada se svi opijaju i divljaju“, šolja kafe vidi se na stolu za kojim sedi Deneris Targarijen.

Šolja (ne iz Starbaksa) je na kraju uklonjena iz epizode i jedan od producenata serije zvanično je dao izjavu o tome šta se dogodilo, ali ne pre nego što je scena pretvorena u mim i počele da pljušte optužbe ko je stvarno kriv.

Sofi Tarner (Sansa) prvo je osudila Emiliju Klark (Deneris) zbog toga što nije uklonila šolju pre nego što je uprla prstom u Kit Harington (obično je kriv Džon Snou), dok su fanovi serije verovali da je Tarner kriva.

Slični tekstovi

Emilija Klark je kasnije u šali tvrdila da je Konlet Hil (Varis) zaslužio da bude prozvan zbog toga, ali je on negirao krivicu. Pa, ko je ostavio šolju?

[embedded content]

U video intervjuu za „TheSkimm“ Emilija Klark je odgovorila na pitanje koji joj je omiljeni jutarnji napitak:

„To nije Starbaks, spojler, odgovorila je. Ponoviću da ostane zabeleženo: nije bila moja. Gledam u tebe, Dene Vajse.“

Klark proziva producenta D.B. Vajsa, koji se pojavljuje u sceni, zajedno sa koproducentom Dejvidom Beniofom, kao jedan od „dve stotine statista“ koji „pomalo liče na ‘Metalka tribjut bend’“, kako ih je opisala.

Dakle, njena teorija je verodostojna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Ova glumica je bila prvi izbor za film ‘Đavo nosi Pradu’, ulogu odbila tri puta

Read Next

Odalović za RTS: Kurtijeva izjava je za dnevnu upotrebu, napravio je štetu potrazi za nestalima