Kokoškov: Prijaće nam aplauzi i podrška

“Posle turnira u Atini, ostala nam je još jedna provera pred ulazak u balon i odlučujuće borbe za Olimpijske igre. Imaćemo nakon toga još pet dana za trening i konačno usvajanje svega onoga što želimo da igramo”, rekao je selektor Kokoškov.

“Priključiće nam se još nekoliko igrača, Micić, Kalinić, Teodosić… Oni su radili u Beogradu, a danas će imati prvi trening sa ekipom. Vreme nam ne ide na ruku, ali iz dana u dan se adaptiramo i trudimo da ostvarimo cilj, a to je plasman u Tokio. Biće nam drago i da malo osetimo publiku, iako u smanjenom kapacitetu. Mislim da će nam prijati da čujemo aplauze sa tribina i podršku reprezentaciji”, dodao je Kokoškov za sajt KSS-a.

U dosadašnjem toku priprema, košarkaši su na “Akropolis kupu” u Atini u tri dana savladali selekcije Portorika, Meksika i Grčke.

U petak, 25. juna reprezentacija Srbije će ući u balon, a Olimpijski kvalifikacioni turnir održaće se od 29. juna do 4. jula.

Za olimpijsku vizu, pored Srbije, boriće se još Italija, Filipini, Portoriko, Senegal i Dominikanska Republika, a samo pobednik turnira otići će na Igre u Tokiju.  

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Odbojkaši posle pet setova pobedili Holandiju

Read Next

Fudbaleri Zvezde počeli pripreme za novu sezonu