Kim Kardašijan optužena da je prokrijumčarila vrednu antičku skulpturu (foto)

Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan optužena je za učestvovanje u uvozu drevnog rimske skulpture za koji američke vlasti tvrde da je ukraden u Italiji, piše CNN.

U sudskim dokumentima navodi se da je američka vlada tražila oduzimanje opljačkane, krijumčarene i ilegalno izvezene starine za koju se veruje da je dostavljena Kardašijanki.

Međutim, portparol Kim Kardašijan kaže da rijaliti zvezda nema nikakve veze s tim i da je ovo prvi put da čuje za tu skulpturu.

Slični tekstovi

„Verujemo da je možda kupljen neovlašćenim korišćenjem njenog imena. Kim ga nikada nije primila i nije bila svesna transakcije. Pozdravljamo istragu i nadamo se da će se vratiti pravim vlasnicima“, piše u saopštenju koje je starletin predstavnik za medije poslao CNN-u.

Sporna skulptura je u dokumentima identifikovana kao Mironova Atina, a uz nju je u pošiljci bilo još 40 antikviteta, dekoracija i moderan nameštaj.

Optužnica je podignuta ove godine, iako je fragment antičke skulpture zaplenjen u martu 2016. godine. Tada je skulptura trebalo da stigne kod Kim dok je preuređivala vilu u Kalabasasu. Nakon što je otkriveno šta je u pošiljci, sud u Los Anđelesu podigao je optužnice protiv Kim i njenog tadašnjeg dizajnera interijera Aksela Vervordta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Starac čuo glasno hrkanje, šokirao se kada je video ko mu spava u stanu

Read Next

Zašto je nošenje crveno-belih čarapa u ovoj zemlji opasno?