KEJT I VILIJAM ODGOVORILI HARIJU I MEGAN NA NJIHOVE OPTUŽBE: Sad se zaista pokazalo da jedna slika vredi hiljadu reči

Godišnja božićna čestitka princa i princeze od Velsa došla je u momentu kada Hari i Megan optužuju kraljevsku porodicu za “gaslighting” tj. manipulaciju njima dvoma.

Božićna čestitka Vilijama i Kejt prikazuje nasmejanu, opuštenu porodicu “iz naroda” sa troje dece koji šetaju srećno na sunčanom letnjem danu.

Princ Vilijam, Kejt Midlton

I prema mnogim britanskim stručnjacima za kraljevsku porodicu ova fotografija je svojevrsna poruka Vilijama i Kejt ka Hariju i Megan i ona bi glasila:”Ne, mi se nismo poklekli pred očekivanjima, nismo sputani tradicijom, venčali smo se iz ljubavi i nije bilo potrebno da se uklapamo u kalupe da bismo bili srećni.”

Iako princ Vilijam i Kejt Midlton nikad javno nisu komentarisali ni jedan deo Harijevog napuštanja kraljevske porodice, mnogo smatraju da je ovo “kraljevski” način da se dematuju navodi “odbeglog sina”. Jedna slika zaista vredi hiljadu reči!

Princ Hari

Hari i Megan su, između ostalog optužili kraljevsku porodicuda bi ih “prinudila” da decu javno prikazuju, a sve u cilju promovisanja kraljevske porodice. S druge strane izgleda da princ i princeza od Velsa dobrovoljno svoju decu prikazuju u raznoraznim prilikama: rođendanima (kada se objavljuje njihov najnoviji portret) pa sve do božićnih i uskršnjih čestitki.

I dok insajderi govore o tome kako će Hari započeti svojevrsnu “turneju” promovisanja svoje knjige i otkrivanja porodičnih tajni po američkim kanalima, Vilijam i Kejt se trudi da ispoštuje tradiciju, a najnovina fotografija je dokaz za to.

[embedded content]

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

MUŠKARAC 44 GODINE NIJE IMAO POLNI ORGAN: Konačno je dobio veštački i otkriva kako sada vodi ljubav sa ženama

Read Next

Žena uhapšenog policajca: Rečeno mi je da je prebačen u Prištinu i da je optužen za ratni zločin