Kecmanović nakon preokreta savladao Davidovič-Fokinu za drugo kolo Bazela

Kecmanović je uspeo da nakon preokreta savlada Španca. Prvi set Davidovič-Fokina je dobio u taj-brejku. Miomir je zaigrao mnogo bolje u nastavku, uspeo da napravi preokret, i ostvari pobedu za plasman u drugu rundu takmičenja.

Izjednačena borba u prvo setu. Sredinom seta teniseri su razmenili po jedan brejk. Potom su oba igrača bila sigurna na svoj servis pa je set rešen u taj-brejku.

Kemanović je krenuo bolje u ovom periodu i uz dva mini-brejka stigao do prednosti od 4:0. Rival je uspeo da se vrati, preokrene rezultat i dozvoli našem teniseru da osvoji još samo jedan poen. Na kraju 7:5 za Španca.

Ravnopravna borba u drugom setu trajala je do šestog gema kada je naš teniser uspeo da oduzme servis rivalu. Kecmanović je nastavio u istom ritmu i uz još jedan brejk osvojio naredna dva gema i dobio drugi set sa 6:2.

Nakon što je bio siguran na svoj servis Kecmanović je oduzeo servis rivalu i dolašao do ranog brejka i prednosti od 2:0. U četvrtom gemu naš teniser je propustio dve brejk lopte i priliku da stigne do duplog brejka prednosti.

Propušteno je nadoknadio u šestom gemu, tada koristi brejk priliku i stiže do vođstva od 5:1. Potom je bio siguran na svoj servi i tako rešio set i meč u svoju korist – 6:1 u odlučujućem setu.

Rival u drugom kolu biće mu bolji iz duela u kome se sastaju Ože-Alijasim i Hesler.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/sport/sr/rss.html

Admin

Read Previous

Sunak saopštio imena ministara – u vladi ponovo Rab, Hant, Kleverli, Volas

Read Next

Uzelac o povećanju rata kredita: Nije isti scenario kao sa švajcarcima