KATARINA RADIVOJEVIĆ VIŠE NE IZGLEDA ISTO, IZNENADILA NAS JE IMIDŽOM: Kažu da zbog promene deluje bar 10 GODINA MLAĐE

Katarina Radivojiveć, otkako se pojavila na javnoj sceni, nalazi se na listi najlepših Srpkinja. Zagovara prirodan izgled, ali nije ni protivnik estetskih korekcija, ukoliko se urade sa merom. Međutim, iako dugo nije menjala svoj imidž, konačno smo imali priliku da je vidimo u potpuno drugačijem izdanju.

Naime, lepa glumica se sinoć pojavila na premijeri filma “Oluja” i po komentarima mnogih – zasenila je sve prisutne. U prvom planu je bila njena nova frizura koja joj je, reklo bi se, obrisala sa lica bar deset godina, iako Katarina i inače deluje vrlo mladoliko, a u martu puno 44. godine!

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

Čuvena “Zone Zamfirova” nosila je godinama istu frizuru, te je iznenadila odlukom da skrati šiške, a ispostavilo se da je taj potez bio fenomenalan! Mali rez je doprineo da drastično promeni izgled, te glumica sada deluje još zanosnije i seksepilnije. Kosu je uvila u romantične talase, koje inače rado nosi, ali šiške su dale posebnu svežinu njenom licu.

Ceo njen stajling upotpunila je jednostavnom kombinacijom – maslinastom kraćom rolkom, crnim pantalonama, bundom i bordo tašnom.

Katarina Radivojević
foto: ATA Images

Kako su u slučaju ove dame godine samo broj, jednom prilikom je otkrila da li je nešto menjala na svom licu i telu.

– Pomalo radimo botoks, toliko da i dalje mogu da se namrštim jer to moram zbog posla. Slažemo se da je manje – bolje. Tretirali smo celo čelo i malo oko očiju, bore smejalice.

Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svetle oči i škiljim, pa kada se leto približi kraju, vidi se poneka bora viška. On mi tada kaže: Krenula je bora. Tada dodamo botoks, ako ništa ne snimam – rekla je glumica, koja svoj dobar izgled upotpunjuje i postom, smatrajući da je nega iznutra jako bitna.

Istakla je da se rodila sa punijim usnama, iako su mediji često spekulisali da ih je povećavala, kao i sa velikim očima, te jakom vilicom i jagodicama.

– Nije bilo potrebe da nešto menjam. Razumem devojke kojima intervencije daju samopuzdanje, ali to bi trebalo da se uradi sa merom i ne bi trebalo preterivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga menjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom. Kada biste videli mog tatu bilo bi vam jasno da su moja usta prirodna. On je ostario ali i dalje ima ta usta- napomenula je umetnica.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

Novi cenovnik cigareta, paklica između 310 i 600 dinara

Read Next

Ovi smešni, ali istiniti znaci ukazuju na to da sve žene na kraju postanu poput svoje majke