KARAKTERISTIKE ŽENA U ZNAKU BLIZANCA: Pametne, šarmantne i odane!

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, vatrena, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca.

Kao što i aludira ime ovog horoskopskog znaka, u njoj se kriju dve ličnosti.

Zato je “Bliznakinja” u jednom trenutku skromna i brižna, a u drugom “nemilosrdno” sarkastična.

Krasi je izuzetna pamet i znatiželja, pa može razgovarati o svemu, od politike do tračeva o slavnima. Sklona je tome da joj sve brzo dosadi, zbog čega joj je potrebna konstantna promena i komunikacija s drugima pa je stalno u pokretu u potrazi za novim izazovima i nečim što će je zabaviti i okupirati. Žene lizanci nadaleko su poznate po neodoljivu šarmu, njihovom najjačem oružju.

Portret, Devojka, leto, Lice

Seks i veze

Dinamična je i odana partnerka, a kako njenim umom vlada logika, sposobna je da u svakom problemu sagleda obe strane, što znači da se u svađi neće tvrdoglavo držati ličnih uverenja, već će u obzir uzeti i partnerove argumente.

Otvorenog uma i ekstrovertna, želi partnera kom će u seksu samo mašta biti granica. U krevetu voli da eksperimentiše i isprobavati nove stvari. Velikodušna je ljubavnica i voli da zadovolji partnera u istoj meri u kojoj želi da bude zadovoljena.

partneri

Prijateljstvo

Odlično razume ljudsku prirodu i prijateljice će uvek poslušati njen savet. Kombinacija intelekta, duhovitosti i flertujuće ličnosti čine je popularnom u svakom društvu.

Izgled

Proporcionalne je građe pa ostaje u odličnoj formi i u zreloj dobi, a njen izgled u svakoj životnoj dobi zrači finoćom. Oči su joj obično sive ili smeđe, kosa svetlo ili tamno plava, a ten bleđi. Usta su joj najčešće mala s tankim usnama. Posebnost joj daje i izražajni nos koji je obično duži i ima malu grbicu.

Žena, Cveće, jorgovan

Stil

Preferira suptilne boje, lagane, prozračne materijale poput šifona i pamuka. Najdraži modni dodatak su joj torbice, a svoje ekspresivne ruke rado ističe prstenjem i narukvicama. I kada nosi najobičniju trenerku, staviće nakit i još pokoji modni detalj.

Stil kupovine

devojka, šoping

Stilska ikona

 Anđelina je žena koja je uvek u pokretu, divlja je i energična, što je čini tipičnom predstavnicom znaka. I ova 39-godišnja oskarovka i Merilin poznate su po svojim svetlucavim toaletama koje ženama Blizancima stoje fenomenalno. Obe smo takođe videli u haljinama koje se vežu oko vrata i naglašavaju najprivlačniji deo njihovih tela – ramena.

Slavne dame rođene u znaku Blizanaca koje se ističu svojim stilom takođe su glumice Nikol Kidman, Natali Portman, Elizabet Harli i pevačiće Kajli Minog i Lana del Rej.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

PODMALĐUJE ZA 5 GODINA: Frizura kojoj nisu mogle da odole ni slavne dame sa Oskara!(FOTO)

Read Next

ZA OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ASTROLOZI KAŽU DA IMAJU ANĐEOSKU DUŠU: Njihova inteligencija i odanost su neprevaziđeni!