Kako pravilno trenirati u kućnim uslovima (video)

Avanturistički film kompanije Netfliks, Finding ‘Ohana, prati dvoje blizanaca Fil i Ioane koji otkrivaju svoje havajsko poreklo tokom uzbudljive potrage za davno izgubljenim blagom…

Dok je ovoj deci prilikom njihovog epskog poduhvata potrebno dosta hrabrosti i srčanosti, ovo putovanje, prema Aleksu Aionu, jednom od glavnih glumaca koga možemo videti u ulozi Ioane, zahteva dobru fizičku spremu i savršeno mentalno zdravlje.

“Zdravo telo i duh predstavljaju ključne stavke koje vas mogu odvesti svuda i pomoći vam da prebrodite sve”, izjavio je mladi glumac. “Ovo ne važi smo tokom potrage za blagom, već i svakog teškog dana, naporne nedelje ili loše godine. Mentalno i fizičko zdravlje veoma su bitni kako bi se čovek održavao zdravim na svakodnevnom planu.”

U novom snimku objavljenom od strane Netflix kuće, Aiono sa publikom deli neke od vežbi koje koristi kako bi ostao potpuno fit tokom karantinskih dana, namenjene za rad kod kuće i publici svih uzrasta i fizičkih mogućnosti.

Serija vežbi ovog glumca počinje potpuno jednostavno sa serijom džamping džekova. “Potrebno je da u svoj režim unesete kvalitetnu kardio vežbu kako bi vaše srce ubrzano radilo i trošilo energiju na pravi način”, rekao je glumac pre nego što je prešao na vežbe snage.

Slični tekstovi

“Smatram da je korišćenje velikih tegova pogrešno tumačenje treninga snage”, nastavio je glumac. “Sve što vam je potrebno jesu dva obična kućna predmeta.” Svoj sledeći potez demonstrirao je kao lagan način za aktiviranje tricepsa sa klupe koristeći običnu stolicu umesto iste.

Glumac je potom pokazao da možemo raditi bicepse upotrebom ranca napunjenog knjigama ili drugim predmetima, umesto uz pomoć ruskog zvona ili tegova. “Nevezano sa tim koliko je teška ili lagana, ukoliko sa torbom odradite dovoljno ponavljanja, ruke će početi da bole i učinak je jasan, a to je sve što od vežbe želimo.”

Aiono je takođe pokazao i seriju različitih osnovnih vežbi snage, uključujući pravilno izvedene sklekove radi treniranja ramena i ruku, kao i izdržaj, banana izdržaj i supermen izdržaj namenjenih jačanju torzoa.

[embedded content]

(Men’s Health)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Preuzeto sa: https://www.krstarica.com/feed/

Admin

Read Previous

Neuspešan eksperiment: Proveli 4 meseca vezani lisicama – pa raskinuli

Read Next

Ne bacajte vodu od kiselih krastavčića!