KAKO POZNATE SRPKINJE IZGLEDAJU BEZ ŠMINKE: 10 dama koje nemaju problem da pokažu svoju prirodnu stranu

Na naslovnim stranama ženskih magazina, teško da ćete ugledati žensko lice bez šminke. Ponekad se stiče utisak da društvo slabo toleriše mane bilo kakvog tipa, pa pripadnice lepšeg pola rade sve da ih sakriju, od estetskih korekcija do teške šminke.

Ipak, zbog jakih reflektora i svetala, posao slavnih dama često zahteva da imaju što jaču i težu šminku. Mnogim poznatim ličnostima je to postala i privatna praksa, te su retke situacije u kojima ih možemo videti bez šminke, u prirodnom izdanju.

Mi vam donosimo listu 10 dama sa domaće javne scene koje se ne libe da pokažu svoje lice bez šminke, već ga ponosno ističu i objavljuju fotografije na društvene mreže, na kojima su potpupno prirodne.

 1. Sloboda Mićalović

  Glumica često dodaje fotografije na kojima je bez šminke, a kada se šminka uvek izgleda svedeno, preferirajući prirodan izgled i minimalne količine šminke.

 2. Milica Milša

  Milica Milša

  Milica koristi svaki trenutak da uživa u njemu, te se nikada ne obazire na šminku, dok u 6. deceniji izgleda besprekorno bez šminke.

 3. Jelisaveta Orašanin

  Glumica izgleda veoma prirodno, uprkos tome što je minimalno odradila usne i ubrizgala botokos. Često je možemo videti bez šminke.

 4. Sanja Marinković

  Voditeljka često ističe da je protivnica veštačkog izgleda, a njena šminka uvek je bila svedena na minimum, dok je neretko možemo videti i u potpuno prirodnom izdanju.

 5. Lidija Vukićević

  Glumici je nega veoma važna, te ne čudi zbog čega njeno lice uvek izgleda sveže, te nema problem da se pojavi bez šminke.

 6. Emina Jahović

  Retke su prilike u kojima pevačica koristi tešku šminku. Nedavno je pokrenula i svoj brend šminke, a neretko je možemo videti bez mejkapa.

 7. Verica Rakočević

  Kreatorka nikada nije imala problem da se u javnosti pojavi bez šminke, dok su retke situacije u kojima ona zapravo ima šminku na svom licu.

 8. Seka Aleksić

  Jedna je od retkih pevačica koja nema problem da se pojavi bez šminke i pokaže svoje negovano lice.

 9. Katarina Radivojević

  Od samog pojavljivanja na javnu scenu, Katarina je negovala prirodan izgled, dok je šminku minimalno koristila.

 10. Jelena Karleuša

  Jelena često koristi tešku šminku poigravajući se sa njom, dok je jedna od retkih koja ima hrabrosti da iznese vrlo ekscentričan mejkap. Ipak, svoje prirodno lice ne skriva, te je neretko možemo videti bez šminke.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lepi-zdravi/

Admin

Read Previous

AmCham: Nova vlada mora da obrati pažnju na četiri ključne oblasti

Read Next

Bivša stjuardesa objasnila koja su najbolja i najlošija sedišta u avionu, evo zašto je tako