KAKO MAČKA POKAZUJE KAKVA VAM JE ENERGIJA, AURA I KARMA: One su odlični terapeuti!

Mačka može otkriti puno o vašoj energiji – obratite pažnju an sledeće znakove!

Izvor: Shutterstock

Čovek je oduvek bio povezan sa životinjama, čak i u davnim vremenima, životinje su ljudima bile najbolji prijatelji, vodiči i pomagači. adatak psa bio je uobičajeno čuvanje i lov, a zadatak mačke bio je sasvim drugačiji. Njen posao nije bio samo da uhvati miševe. Mačka ima jedinstveni sistem bio-energije. Pozitivno utiče na energetsko biopolje, popravlja ga, napaja, pa čak i leči.

Pročitajte još

Mačke su sjajni terapeuti. Istraživanja pokazuju da su mnogi vlasnici mačaka potvrdili da im druženje sa kućnimljubimcem pomaže da smanje glavobolju, regulišu pritisak i postanu otporniji na stres. Svaki naš problem u telu izgleda kao izobličenje energetske aure, što mačka oseća i žuri da vam pomogne.

Mačka takođe služi kao “ogledalo” ljudskog stanja. Kada sve u našem životu bude u ravnoteži, mačka koja živi s nama biće mirna, puno će spavati, brinuti se o higijeni i imati dobar apetit. Međutim, ako je bez razloga nemirna, ne brine o sebi i ne voli hranu, to je znak da sa vašom energijom nešto nije u redu. Mačke obično reaguju na svađe u porodici i uvek su na strani onoga kome se čini nepravda. Na primer, ako je dete bilo nezasluženo kažnjeno, mačka bi otišla do njega i pokušala da ga smiri i vrati mu duhovnuneravnotežu.

Saznajte i…

Veza mačke i čoveka je uzajamna. Mačke nas osećaju, a čovek oseća nju. To je razlog što kod čoveka izaziva simpatiju ili antipatiju. Mačke izazivaju negativne emocije kod ljudi čija karma nije “najbolja”, ističu određeni spiritualni tumači. Osobe koje imaju negativan stav prema mačkama, najčešće imaju i nepovoljnu energiju.

Mačke su naši energetskivodiči, ali i antistres ljubimci koji nam uzvraćaju ljubav i pomažu nam da shvatimo jednu od najvažnijih životnih lekcija – pronaćićete mir kada razvijete zdravu ljubav prema sebi.

Izabrano za vas…

 Izvor: Sensa

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

VENERA JE UŠLA U ZNAK RAKA I TU ĆE OSTATI SVE DO 27. JUNA: Ovim znakovima će se dešavati samo lepe stvari!

Read Next

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN: Ugodite sebi, iskoristite svaki momenat!