KAKO JE MARKO ŽIVIĆ DOŽIVEO NESTVARAN SUSRET SA PATRIJARHOM PAVLOM: U njegovom oku sam video…

Jednom prilikom, Marko Živić je ispričao i da je imao tu sreću u životu da se susretnesa pokojnim Patrijarhom Pavlom, što je za njega bio neverovatan doživljaj i otkrio da li je u životu grešio:

Nestvaran susret sa Patrijarhom Pavlom

– Mislim čovek je grešno biće i niko nije savršen. Svetac je verovatno bio patrijarh Pavle. Ja sam imao sreće da ga upoznam. Kao glumac, imam mogućnost da u oku partnera vidim šta mu je u oku ikoliko je u ulozi. Kada sam video oči patrijarha Pavla – opisao je susret i dodao:

Bog je u nama, ne u crkvi. Treba da slušamo Boga u nama.Nekad je tiši nekada glasniji, mi nekada nismo spremni da ga čujemo i to je ljudski. Potrudio sam se da kada osetim moju grešnost ne zaboravim tu grešku kako je ne bih ponovo pravio – rekao je tada Marko i posavetovao ljude, kako da ne izgube svoju okosnicu.

Patrijarh Pavle

Savet zlata vredan

– Ja dosta vremena šetam dnevno. Neki put sa razlogom, neki put bez razloga i tako čistim glavu. To radim jer pokušavam da tako samog sebe vratim sebi i mislim da kada bi svako uspeo da nađe način da sebe vrati sebi to je ključ za sreću.Trudimo se da se sebi vratimo, korak po korak – zaključio je u intervju Marko Živić.

Marko Živić

Da podsetimo, Marko Živić, preminuo je 14. oktobra od posledica korona virusa u 49. godini. Živić je tri nedelje bio na bolničkom lečenju, pre nedelju dana je kiseonik primao preko maske.

Četiri godine bio je u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović sa kojom je i nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima, a neostvarena želja mu je bila da postane roditelj.

Preuzeto sa: https://stil.kurir.rs/rss/lifestyle/

Admin

Read Previous

“Nora” prvi put predstavljena na američkom tlu – srpska haubica “prava zvezda” sajma u Vašingtonu

Read Next

A što da ne: Jutarnju kafu zamenite ovim napitkom