Kako do savršenog letnjeg stajlinga

devojke-druzenje

Tokom leta bismo uglavnom zaboravili na odeću i provodili vreme negde pored vode. Ipak, kako ovo nije moguće, potrebno je da pronađemo najbolji način da izdržimo visoke temperature i sve obaveze koje moramo da obavljamo. Od odlaska na posao do šopinga, postoji nekoliko trikova da sve ovo učinimo prijatnijim, bez bojazni da ćemo nakon prve sekunde na vrelini poželeti da se zatvorimo u klimatizovan prostor. Kraće kombinacije i prijatniji i laganiji materijali su najbolji saveznici u ovakvim situacijama i uz malo znanja, za tren ćete složiti najbolju kombinaciju koja će biti prijatna za nošenje.

Materijal je bitan

Materijali koji nisu prirodni nisu dobar odabir tokom cele godine, pogotovo kada je leto u pitanju. Tokom najtoplijih dana najbolji odabir su pamuk, viskoza i lan koji su se pokazali kao najbolji saveznici koji telu mogu da omoguće da diše neometano. Ovi materijali su prijatni i mogu da pruže podršku vašem telu, bez obzira na temperaturu. Bilo da se odlučite za nešto ležernije varijante ili vam je potrebna odeća za nešto svečaniju priliku, od ovih materijala možete da napravite sve što zamislite i uživate bez bojazni da će vam temperatura pokvariti raspoloženje.

Dugačko, a lagano

Ponekad čak i tokom leta poželimo da se ogrnemo materijalom i ili sakrijemo višak kilograma ili poželimo da budemo spremni ako se provod nastavi do kasno u noć, i tada dugačke haljine postaju jedini izbor. Ukoliko ste i vi ovaj tip, dugačka haljina koja može biti jednobojna, cvetna ili napravljena u letnjoj kombinaciji boja može da bude vaš odgovor na pitanje koji letnji komad se mora naći u vašem ormaru svake sezone.

Kratko za komociju

Ne možemo zamisliti leto bez šorca u svim oblicima, veličinama i bojama. Bilo da se radi o klasičnom teksas šorcu ili ležernijem koji se ističe na sportskim aktivnostima pored vode, ovaj glavni letnji komad odeće je kompromis kada su udobnost i izgled u pitanju. Ukoliko se odlučite da želite da se poigrate sa sportskim izgledom, komotan pamučni šorc je najbolji način da se osećate udobno ne zapostavljajući pritom svoj izgled. Upotpunite stajling interesantnom majicom znajući da je ovo jedna od nepogrešivih letnjih kombinacija.

pletena-torba

Neobični krojevi

Ako vam je potrebno da unesete malo svežine u stajling, ovo možete da postignete krojevima koji su neobični i ne tako tipični za vas. Bilo da se radi o suknjama koje su neobično sečene te imaju različite dužine, haljinama koje imaju otvore kako biste pokazali leđa ili majicama koje će pokazati vašu savršenu liniju, sve ovo su primeri kako možete da stvorite nešto unikatno čak i kada je u pitanju jednostavan komad odeće.

Udobnost pre svega

Iako se to na prvi pogled ne čini, lako se može primetiti ukoliko neko nosi nešto u čemu se ne oseća prijatno ili udobno. Ovo se odnosi i na odeću i na obuću koju tokom leta uglavnom nosimo na bosu nogu. Kako biste izbegli nošenje nečega što vam ne prija samo zarad dobrog izgleda, oslonite se na dobro proverene udobne komade obuće i odeće kako biste tokom cele sezone dopustili telu da uživa u udobnosti i komociji. Postoji toliko odeće i obuće koja će svaku vašu kombinaciju dodatno oplemeniti te nema potrebe da telo podležete neprijatnim situacijama.

Visoke temperature ne moraju da utiču negativno na vaš stil i da vas spreče da se potrudite pri osmišljavanju idealne kombinacije. Iako leto zahteva malo više truda kako bi se pronašla prava odeća, nije nemoguće pronaći nešto u čemu ćemo izgledati lepo, a uz to će nam prijati za nošenje. Nakon nekoliko uspešnih kombinacija ćete uvideti kako je lako kombinovati odeću uz ovih nekoliko saveta koji će vas možda i ohrabriti da probate nešto novo i oplemenite svoj garderober nekim novim komadom odeće.

 

Admin

Read Previous

Ovaj ukus sladoleda proglašen je za najčudniji na svetu, da li bi ga probali?

Read Next

Opština Palilula dobila novo rukovodstvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *